Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5984 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   09 Mart 2013 - 00:47

Kitap kampanyası

Büyüt
Küçült
Kitap
Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN bugün İlçe Nüfus Müdürlüğümüzün düzenlediği Kitap kampanyası programa katıldı.

 Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla,  İlçe Nüfus Müdürlüğünün yeni evlenen çiftlerin kimliklerini değiştirmeye ve doğum yapanların da doğum kaydı için gelen ailelere,  çocuklarını daha bilinçli yetiştirebilmelerine yardımcı olması için başlatmış oldukları kitap hediye etme kampanyasına katıldı.

 

            Bugün saat 10.30 da İlçe Nüfus Müdürlüğünde başlayan ve Kaymakam Tayfur ELBASAN, Mal Müdürü Muammer ÖĞRETİCİ, Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, Belediyemiz Yazı İşleri Müdürü Muhittin AKKAYA ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Adil BİLGİÇ’in katıldığı program, İlçe Nüfus Müdürü Erol KÜÇÜKYILDIZ’ın selamlama ve kampanyaya yönelik bilgilendirme konuşması ile başladı.

 

Nüfus Müdürü KÜÇÜKYILDIZ’ın konuşmasının ardından, Kaymakam ELBASAN yeni evlenen çiftlere kitap vererek çiftleri tebrik etti. Ardından yeni çocuk sahibi olan bir aileye kitap vererek duygu ve düşüncelerini belirten Başkan AYDIN, “Biz bu etkinlikle birlikte evlilik birliliğinin sürdürülebilir olmasını sağlamaya yönelik adımlar atan sevgili nüfus müdürümüze teşekkür ediyoruz. ALLAH analı babalı büyütsün. Vatana millete hayırlı bir evlat yetiştirmesini diliyoruz.  Kitapla birlikte hayatınızın değişeceğine, çocuğumuzun yetiştirilmesine önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum.  ALLAH hayırlı mübarek etsin “dedi.


Kadınlar Günü Kutlandı

Belediyemiz, kadın çalışanların " 8 Mart Dünya Kadınlar Günü " nü kutladı.

    Belediye meclis toplantı salonunda mesai mefhumu da göz önüne alınarak, kısa bir program düzenlendi. Kesilen pasta eşliğinde bayan çalışanlarımızın “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” kutlandı.

 

Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN’ın il dışında olmasından dolayı katılamadığı programa, başkan adına Başkan Vekili Veysel MEMİŞ katıldı. Kısa bir konuşma yapan MEMİŞ; “Arkadaşlar, başkanımızın il dışında olması dolayısıyla bu programa katılamadı. Ben sözü uzatmayacağım, hepinizin “Dünya Kadınlar Günü” nü kutluyor. Sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum.” dedi. Daha sonra çalışan kadın personellerimize şal hediye etti.

                Bu programın kendilerini çok mutlu ettiğini belirten belediyemiz kadın çalışanları, “Başkanımızın günümüzü kutlaması bizleri çok sevindirdi, minnet ve şükranlarımızı sunarız” dediler





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir