Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11004 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   20 Şubat 2014 - 11:25

Köy Konağı Sevinci

Büyüt
Küçült
Köy Konağı
Dereli Heydere Köyü Köy Konağı açılışı bugün Vali Hasan Karahan tarafından gerçekleştirildi.

Köy meydanında yüzlerce vatandaş tarafından karşılanan Vali Karahan köy konağını birlik ve beraberliği daha da perçinleyeceğini kaydetti.

Devlet-vatandaş işbirliği ile yapılan bu güzel eserin açılışından mutlu olduğunu belirten Vali Karahan, “Ülkemizde güzel şeyler oluyor. Gelişiyoruz, büyüyoruz, kalkınıyoruz. Bundan da tabi ki her birimiz payımızı alıyoruz. Bu anlamda da burada güzel bir hizmet açılışını yapıyoruz. Değerli kardeşlerimizin bir araya geleceği, pek çok amaçla kullanılabilecek bir güzel eser meydana gelmiş. Yeri de çok güzel. Hem caminin yanında hem de köyün merkezinde. Dolayısıyla bir araya geleceğimiz, sevinçlerimizi neşemizi paylaşacağımız, ortak mekan olması insanların kaynaşması bir araya gelmesi ve kardeşlik hukukunu ikame etmesi açısında önemli.

Böyle güzel mekanlara her zaman ihtiyaç var. Maalesef Karadeniz köyleri, Giresun köyleri dağınık. İnsanların bir araya gelmesi zor, mesafeler uzak ama böyle mekanlar olursa belli zamanlarda buralarda bir arkaya gelip ortak sorunlarımız, memleket sorunlarını görüşüp tartışıp bir çözüm buluruz inşallah. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Tabii biz devlet olarak elimizden geleni yapıyoruz ama köylümüzün, talebi desteği olmazsa bu müesseseleri bu kurumları yaşatma azmi olmasa, bu yaptıklarımızın bir anlamı yok. Bu konudaki gayretlerinden dolayı muhtarımıza da teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Kaymakam Ömer Faruk Kala’da köy konağı açmanın huzuru içinde bulunduklarını belirterek konağın, dertlerin, sevinçlerin paylaşılarak misafirlerin ağırlanacağı bir mekan olacağını söyledi ve emeği geçenlere teşekkür etti. Köy konağı hakkında bilgi sunan muhtar Ahmet Yılmaz, 2009 yılında başlayan köy konağının devlet-vatandaş işbirliği ile tamamlandığını belirtti ve emeği geçenlere şükranlarını sundu. Konuşmaların ardından Ahmet Yılmaz, Vali Hasan Karahan’a bir plaket takdim etti. Daha sonra açılış kurdelesi Vali Karahan ve beraberindekiler tarafından kesildi. Konağı iç bölümleri gezildi. Açılışa; Vali Hasan Karahan, Kaymakam Ömer Faruk Kala, İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Külekçi, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir