Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9567 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   04 Şubat 2014 - 00:42

Kur an Eğitimine Katkı Verenlere Teşekkür

Büyüt
Küçült
Kur an Eğitimine Katkı Verenlere
Giresun’un Güce İlçe Müftülüğünce ilçede Kuran Eğitimine katkı veren hayırsever vatandaşa teşekkür plaketi verildi.

GÜCE(Hayri BAHADIR)

Kur’an Eğitimine Katkı Verenlere Teşekkür

  Giresun’un Güce İlçe Müftülüğünce ilçede Kuran Eğitimine katkı veren hayırsever vatandaşa teşekkür plaketi verildi.

  Kursun açılmasında emeği olan ve evini Kuran Kursu eğitimi için İlçe Müftülüğüne tahsis eden Giyimli Mahallesi vatandaşlarından Hüseyin Kır’a katılarından dolayı İlçe Müftsü Mustafa Kayış tarafından teşekkür plaketi verildi.
  İlçe Müftüsü Mustafa Kayış ve beraberindeki bir heyetle Hüseyin Kır’ı evinde ziyaret ederek Giyimli Mahallesinde açılan Kuran Kursuna yapmış olduğu katkı ve desteklerinden dolayı Hüseyin Kır’ı plaketle onurlandırdı.
  Müftü Mustafa Kayış, burada yaptığı konuşmada, Kuran ve din adına yapılan her şeyin Allah katında büyük mükâfatı olduğunu belirterek, Kuran’ı öğrenip, öğretmenin, insanı yücelttiğini ve Allah katında en yüce kul olma derecesine yükselttiğini söyledi.
Her Müslüman’ın Kuran kursu, cami gibi ibadethanelerin yapımına destek olması gerektiğini vurgulayan Mustafa Kayış, "Ecdadımız Kuran’a ve İslam’a en büyük hizmeti yapmıştır. Bu hizmetin karşılığında da yücelmiş ve insanlığın nezdinde büyük değer kazanmıştır. Çünkü Kuran kendisine hizmet edenleri yüceltir. İşte bu yüzden ilçemizde kuran Kurslarını yaygınlaştırarak ilçede Kuran Okumayan kimse kalmasın diye yoğun çaba sarf ediyoruz. Bu vesileyle kursun açılabilmesi için evini bizlere tahsis eden ve kurs öğreticisine de dairesini veren hayırsever vatandaşımız Hüseyin Kır’a bizlerden maddi ve manevi desteklerini esirgemediği için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
  Konuşmaların ardından evini ve dairesini Kuran Kursuna tahsis eden hayırsever vatandaşa teşekkür plaketi verildi.

 

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir