Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7566 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   29 Aralık 2011 - 18:48

Mağdur edildiği iddia edilen personellerden başkan'a ziyaret.

Büyüt
Küçült
Mağdur edildiği iddia edilen personellerden başkana
6111 Sayılı ''Torba Yasa'' ile diğer kurumlara gönderilen personellerden Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN'a teşekkür ziyareti.

   Mağdur edildiği iddia edilen personellerden başkan'a ziyaret. 

     6111 Sayılı ''Torba Yasa'' ile diğer kurumlara gönderilen personellerden Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN'a teşekkür ziyareti. 

 
    

     13.02.2011 tarihinde kabul edilen ve 25.02.2011 tarihinde 27846 sayılı Mükerrer Resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, 6111 sayılı kanunun “….. belediyelerin (bağlı kuruluşları hariç) sürekli işçi kadrolarında çalışan ihtiyaç fazlası işçiler, Milli Eğitim Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünün taşra teşkilatındaki sürekli işçi kadroları ile sürekli işçi norm kadro dâhilinde olmak üzere ihtiyacı bulunan mahalli idarelere atanır.” Amir hükmü gereğince, başka bir kuruma gönderilen belediyemiz sürekli işçilerinden, Müjdat AKTAŞ, Atakan YEŞİLTEPE , Rahmi ELMA, Cevat YAZAR, Mustafa KIZILCA, Ünsal AKIN, Mülayim AKTAŞ ve Halil İbrahim ÖZTEPE Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN’ı makamında ziyaret ederek, diğer kurumlara gönderilmesi aşamasında ve belediyeden ayrıldıktan sonrada her bir işçi arkadaşlarının rahat edebilmesi adına kurumlarla görüşerek ilgilenmesinden duyduğu memnuniyeti belirterek başkan aydına bir buket çiçek sundular. 
 

     İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne gönderilen ve halen o kurumda çalışmaya devam eden Atakan YEŞİLTEPE, yeni çalışmaya başladığı kurumundan memnuniyetini belirterek; “ Ben bu yasa çıktığında belediye haricinde herhangi bir kuruma gitmem ve emekliliğimi isterim demiştim. Sağ olsun başkanımız “gittiğin kurumda rahat çalışacaksın bunun garantisi benim” demişti. Doğru söylemek gerekirse, o zaman buna inanmamıştım. Başkanımız bu konuda da haklı çıktı. Gerçekten yeni işimden memnunum. Ben, başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

     Bu ziyaretten memnuniyetini belirten Başkan AYDIN da;”İlgili yasa gereği, belediyemizde daimi işçi kadrosunda çalışan norm kadro fazlası işçilerden 22 kişi Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, 1 kişi Sağlık Müdürlüğü’ne, 9 kişi Tarım Müdürlüğü’ne, 5 kişi Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne ve 3 kişi Giresun Valiliği’ne gönderdik. Bir başka kuruma göndermiş olsak da bu arkadaşlar bizim kardeşimizdir, arkadaşımızdır. Arkadaşların ziyareti beni çok memnun etmiştir. Ben bu yasa çıktığı tarihten beri, gönderecek olduğumuz arkadaşlarımla ayrı ayrı görüştüm. Onlara konuyu tek tek izah ettim. Herhangi bir hak kaybının olmayacağını ve gittikleri kurumlarda rahat edebilmeleri için elimden gelenin üstünde gayret göstereceğimi anlattım. Şimdi görüyorum ki, bu arkadaşların anlatmaları ve diğer arkadaşlarla da zaman zaman görüşüyoruz. Onların da anlatmalarına göre, herkes işinden memnun. Ben yine söylüyorum, bu arkadaşların tamamı bizim kardeşimiz arkadaşımız, her ne konuda yardım talepleri olursa biz elimizden geleni yapmaya hazırız. Ben, emekli olan kardeşimize, sağlıklı, huzurlu, ailesi, çocukları ve sevenleriyle birlikte mutlu yaşantılar diliyorum” dedi.  

     Ziyarette bulunan emeklilerin tamamı, “başkanım biz sizden memnunuz, hatta belediyede bizim uzmanlık alanımız olan işlerle ilgili bizlere düşen bir görev verildiği takdirde yardımcı olmaya hazırız” diyerek, hatıra fotoğrafı çektirip, helalleşerek makamdan ayrıldılar.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir