Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11039 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   20 Aralık 2012 - 20:03

Melikoğlu'ndan Düzeltme

Büyüt
Küçült
Melikoğlundan
17 Aralık 2012 tarihinde Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu ve Çavuşlu Belde Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Giresun Belediyesine ilettikleri dilekçe sonrası yerel basında çıkan bazı haberler de üç konu hakkında yanlış algı oluştuğunu belirtmek isterim.

17 Aralık 2012 tarihinde Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu ve Çavuşlu Belde Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Giresun Belediyesine ilettikleri dilekçe sonrası  yerel basında çıkan bazı haberler de üç konu hakkında yanlış algı oluştuğunu belirtmek isterim. 

 

Şöyle ki; 

 

1-      Giresun Belediyesine iletilen dilekçe de içerik olarak “Giresun İli Merkez Çaykara Mahallesi organize sanayi sitesi bitişiğinde 2008 yılında yapılan Revizyon İmar planında “Katı Atık Bertaraf Tesisi Alanı” olarak işlenen alanın Kamulaştırma kararı alınmış, ön ÇED raporları hazırlanmış ve Kamulaştırmalarına başlanılacak olan arazinin, Belediye Meclisinde bahse konu  İmar Planına tekrar “Katı Atık Bertaraf Tesisi Alanı” olarak işaretlenip çalışmaların başlatılması hususunda gereğinin yapılması” talebi yer almaktadır. Halkı kandırarak çöplerini 2 km yerine 72 km ye layık görenlerin halka hesap vermelerini istedik.  

   
 

2.  İlmi ve fenni şartlarda Doğru yere yapılacak tesisin yanındayız. Bertaraf tesisi yapılmasına karşı değiliz. , devletin ilgili kurumlarınca doğru yerin tespit edilmesi için çaba sarf ediyoruz.

3-      Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu dilekçe iletilirken arkasında kimseyi bulamamış değil aksine, Giresun Belediyesine dilekçe iletmek için binlerce vatandaşımızın birlikte gideceğini öğrendiğimizde, bu emniyet güçlerinim aldığı tedbirden de bellidir. binlerce kişiden oluşan kitleyi farklı bir alg, taşkınlık ve provokasyon oluşmaması adına, iki belediye başkanı ve bazı temsilciler ile birlikte, temsil heyeti olarak  Giresun Belediyesine gidilmiştir. 

 Bahse konu yanlış anlaşılmaların açıklanması adına bu bildiri tarafınıza ulaştırılmıştır.  

 

Mimar   Ertuğrul Melikoğlu

  Görele Belediye Başkanı




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir