Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8250 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   13 Şubat 2014 - 18:34

MHP Dereli yi gözüne kestirdi

Büyüt
Küçült
MHP Dereli yi gözüne
MHP Dereli Belediye Başkan adayı resmen Şükrü Kahraman oldu

MHP Dereli Belediye Başkan adayı resmen Şükrü Kahraman oldu

MHP Dereli'yi gözüne kestirdi

Dereli İl Genel Meclisi Üyesi ve ski Dereli Belediye Başkanı Şükrü Kahraman Milliyetçi Hareket Partisi'nden ilçe Belediye Başkan adayı oldu.

MHP İl Binasında düzenlenen törene Giresun Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Erzurum, İl Başkanı Ozan Köymen, Merkez İlçe Başkanı Gençağa Şahin, Dereli İlçe Başkanı Hasan Aydın ile yöneticiler ve partililer katıldı.

MHP İl Başkanı Ozan Köymen yapılan istişare ve kamuoyu yoklamalarında Dereli'de Şükrü Kahraman isminin öne çıktığını belirterek, "Şükrü Kahraman'ın Dereli ilçemize en iyi ve en güzel hizmetleri sunacağına eminiz. Daha önceki yıllarda edindiği tecrübeleri hizmet olarak yansıtacak ve bu güzel ilçemiz, bölgemizin daha da gelişerek turizm amaçlı yatırımların cazibe merkezi haline gelecektir" dedi.

"MHP DERELİ'DE SEÇİMİ KAZANACAKTIR"

Dereli Belediye Başkan adayı Şükrü Kahraman ise, “30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde MHP'nin belediye başkan adayı oldum. Ekibimle birlikte çalışmalara hızlı biçimde başlıyoruz. Dereli'de MHP'nin seçimi kazanacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

"BU YOLDA EMEK VE ALINTERİ VAR"

Kendisinin ve beraber hareket ettiği arkadaşlarının Dereli ilçesi için yıllardır emek verdiğini ve alın teri döktüğünü vurgulayan Kahraman, "Çıktığımız bu kutlu yolda sorumluluklarımız var. Bu sorumluluğu hissederek ve bu halisane duygularla görevi üstlendim. Dolayısıyla da ilçemizde başarılı olacağımıza eminim. Bundan sizlerde emin olun ki, Milliyetçi Hareket Partisi'nin Dereli'de yüzü gülecek ve ilçemize en güzel hizmetleri yapacağız. Çıktığımız yolda başarılı olacağımıza inancımız tam. Bu camiaya ve bizi davet edenlere, bu camiada bundan sonra birlikte yürüyeceğimiz arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Bu arada MHP'nin Dereli İl Genel Meclisi 1. sıra adayı da Fazlı Cömert oldu.

Şükrü Kahraman'a partiye katılımı nedeniyle rozetini MHP Giresun Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Erzurum, Fazlı Cömert'e de il başkanı Ozan Köymen taktı.


MHP İl Başkanı Ozan Köymen Giresun Belediyesinin çalışmalarını eleştirdi...

 "Giresun son 5 yılda geriledi"

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Ozan Köymen, son 5 yılda belediyecilik açısından Giresun'un heba edildiğini söyledi.

Yerel seçimlere çok az bir zaman kaldığına dikkat çeken Köymen, "Geriye dönüp baktığımızda 5 yıllık sürecin ilimiz için çok büyük bir kayıp olduğunun artık herkes farkına varmıştır. Karadeniz bölgesine baktığımızda, en geri kalmış kent Giresun'dur. İşsizlik bu kentte had safhaya ulaşmış, resmen yatırım fakiri durumdayız. En yakınımızdaki ordu ve Trabzon'un çok büyük bir gelişim içinde olduğu ve bölgemizin cazibe merkezi haline geldiğini gördükçe gerçekten üzüntü duymaktayız" dedi.

Bir şehrin gelişmesinde, büyümesinde ve şehrin önünü açmada en büyük faktörün belediyeler olduğuna dikkat çeken Köymen, şunlara yer verdi; "Belediye demek istikdam demek, işsizliği önlemek ve bölgeyi yatırımlar için cazibe merkezi haline getirmek demektir. Ama ne yazıkki, şu anda belediyeyi yönetenler bunu başaramamışlardır.

Çocuk parkı açmak, alt yapıyı düzenlemek gibi belediyenin asli görevlerini hizmet gibi göstermek büyük bir hatadır. Göz boyamak ve günü kurtarmaktan başka bir şey değildir.

Belediye başkanı demek; şehrin en emin, güvenilir ve yol gösteren insanı demektir. Fakat her geçen gün ilimiz daha da geriye giderken Giresun belediye başkanı hala bunları seyretmekte çözüm üretememektedir."

MHP'nin tüm bu yaşanan olumsuzluklara dur demek için Giresun Belediyesine talip olduğunu anlatan Köymen, "Daha modern ve halkın ihtiyaçlarının karşılandığı bir Giresun için şehrin eminliğine talip olduk. Bunu başarabilecek güçteyiz" ifadelerine yer verdi.


http://sosyalgiresun.com/wp-content/uploads/2014/02/MHP-%C4%B0l-Ba%C5%9Fkan%C4%B1-Ozan-K%C3%B6ymen-Giresun-Belediyesinin-%C3%A7al%C4%B1%C5%9Fmalar%C4%B1n%C4%B1-ele%C5%9Ftirdi...-300x275.jpg

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir