Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8550 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   16 Ocak 2012 - 11:13

MHP İlçe Başkanından Eğitime Destek

Büyüt
Küçült
MHP İlçe Başkanından Eğitime
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Doğankent İlçe Başkanı İsmail Tarı'dan Doğankent Çok Programlı Lisesi (ÇPL)'ne eğitim desteği geldi.

MHP İLÇE BAŞKANINDAN EĞİTİME DESTEK

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Doğankent İlçe Başkanı İsmail Tarı'dan Doğankent Çok Programlı Lisesi (ÇPL)'ne eğitim desteği geldi.

Doğankent ilçesinde 10 yıla yakın Türk Telekom görevlisi olarak çalıştıktan sonra, ilçedeki Türktelekom'a bağlı Telefon Arıza Servisi'nin kapatılması üzerine tepki göstererek emekliye ayrılan MHP İlçe Başkanı Tarı, Doğankent ÇPL'de öğrenim gören öğrencilere derslerinde ve sınavlarda yardımcı olmak üzere “Deneme Sınavı ve Soru Bankası”ndan oluşan 3 koli eğitim setini okul idaresine teslim etti.

Başkan Tarı, yaptığı açıklamada “Doğankent gibi küçük ilçelerde eğitim gören öğrencilerin eğitimleri sırasında karşılaştıkları çeşitli sorunların yanında yeterli yardımcı kaynak bulamamanın da ayrı bir sıkıntı olduğunu bildiğimden, yaptığım girişimler sonucu İstanbul'da faaliyet gösteren özel bir dersane ile irtibata geçerek Doğankent ÇPL'de öğrenim gören öğrencilerimize destek talebinde bulundum. Sağolsun onlarda bu talebimize olumlu cevap verdiler. Çocuklarımızın eğitim seviyesini yükseltmek ve başka yerlerdeki öğrencilerle aynı imkanlar içerisinde sınavlara girmelerine bir nebzede olsa katkıda bulunmak bizleri mutlu edecektir. İmkanlarınız dahilinde butür sosyal faaliyetlerimizi devam ettireceğiz” dedi.

Doğankent ÇPL Okul Müdürü Mustafa Balı, Tarı tarafından teslim edilen eğitim dokümanlarını alırken duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Öğrencilerimizin çoğunluğunun maddi durumu iyi olmayıp sınava hazırlanırken doküman sıkıntısı çekmektedir. Bu bağışla birlikte en azından doküman ihtiyacımızın bir kısmı giderilmiş oldu. Bu duyarlılığınızdan dolayı okulumuz adına teşekkür eder, başkalarına da örnek olmasını dilerim” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir