Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8063 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   04 Ağustos 2013 - 19:28

MHP'liler Yağlıdere'de iftarda buluştu

Büyüt
Küçült
MHPliler Yağlıderede iftarda
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yağlıdere İlçe Teşkilatı düzenlenen iftar programında vatandaşlar bir araya geldi.

MHP'liler Yağlıdere'de iftarda buluştu

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yağlıdere İlçe Teşkilatı düzenlenen iftar programında vatandaşlar bir araya geldi.

Gerçekleştirilen iftar yemeğine MHP MYK üyesi İsmail Bozalioğlu, MHP İl Başkanı Dr. Orhan Erzurum, bazı ilçe başkanları, eski Belediye Başkanları ve adayları, İl Genel Meclisi Üyeleri, davetliler ve partililer katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan İl Başkanı Dr. Orhan Erzurum, "Türk Milleti Ülkücü hareket dünya var oldukça mücadele inancını ve kararlılığını sürdürecektir. Bu konuda tek bir kişinin dahi şüphe duymamalıdır. Bin yıllık kardeşliğimizi ve birliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir" dedi.

Mahalli idareler seçimlerine değinen Erzurum, yerel seçim çalışmalarına Ocak ayında start verdiklerini belirterek şu ifadelere yer verdi; "Değerli ülküdaşlarım, partimizin, partinizin İl Başkanı sıfatıyla iddia ediyorum ki; Giresun’da Milliyetçi Hareket Partisi şu anda 16 ilçenin tamamında iddialı ve seçim kazanmaya en yakın partidir… Bunların başında da Yağlıdere gelmektedir... Bildiğiniz gibi bazı ilçelerimizi ve Beldelerimizde Belediye Başkan adaylarımız açıkladık. Adaylarımızı tespit ederken ince eleyip sık dokuduk!.. Halkımıza sorduk, örgütümüze sorduk…Anketler yaptırdık…Sonrasında da son derece olumlu tepkiler aldık."

Erzurum sözlerini şöyle sürdürdü; "Adaylığını ilan ettiğimiz ve edeceğimiz arkadaşlarımızın ortak noktası Giresun halkının güveneceği şehrin anahtarını teslim ederken gözünün arkada kalmayacağını isimler!.. Yani halkımız diyecek ki bu adamdan Belediye Başkanı olur. Kişiliği ve dürüstlüğü ile milletimize güven veren, misyonu, vizyonu olan, ufku geniş, liyakat sahibi, proje üretebilecek millete yabancı olmadığı gibi belediyeciliği yandaşlarına ve Partisine hizmet etme aracı olarak algılamayacak birine ben anahtarı teslim ederim diyecek!.. Sonuç olarak adaylarımızda bir şehrin gelecek 5 yılını güvenle teslim edebileceğimiz kriterleri taşıması olmazsa olmazımızdır."




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir