Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 12477 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   05 Eylül 2011 - 18:28

Milletvekili Geldi Çamoluk Bal Festivaline Katıldı

Büyüt
Küçült
Milletvekili Geldi Çamoluk Bal Festivaline
Ak Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, Çamoluk Kaymakamlığı, Çamoluk Belediyesi, Çamoluk Derneği ve Arıcılar Derneğinin tarafında düzenlenen 20.Çamoluk Bal Festivaline katıldı.

Milletvekili Geldi Çamoluk Bal Festivaline Katıldı

Ak Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, Çamoluk Kaymakamlığı, Çamoluk Belediyesi, Çamoluk Derneği ve Arıcılar Derneğinin tarafında düzenlenen 20.Çamoluk Bal Festivaline katıldı.  
 

Sabahın erken saatlerinde binlerce insan Çamoluk'a aktı. 20. Çamoluk Bal festivali, Çamoluk'un mahalli sanatçılarının birbirinden güzel türküleri ve horon havaları ile başladı.

20. Çamoluk Bal Festivali muhteşem bir finalle kapanırken, Karadikmen köyünden Murat ŞAPALOĞLU 3. kez  Bal ağası oldu...

 

Ak Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi yaptığı konuşmada şunları söyledi; 12 Haziran 2011 seçimleriyle Allaha şükürler olsun Türkiye Cumhuriyeti tarihinde görülmemiş şekilde iktidarda bulunan bir parti üç defa oyunu artırarak iktidar oldu. İnanıyorum ki AK Partinin ustalık dönemi, 2023 Türkiye’sinin dünyada lider olma yolunda önemli bir adım olacak ve 10. büyük ekonomi olma hedefini gerçekleştirecek çalışmaların başlangıcı olacaktır. Sayın Başkanımız bu yeni dönemde ülkemizde yeni atılımları başlattılar. Artık Türkiye’de 2 x 2 yollar değil 2 x 3 yollar hedef olduğunu ve bu şekilde ülkemizde hızlı kalkınmanın devam edeceğini, özellikle raylı sistem vasıtasıyla Türkiye’de hızlı tren yolu ulaşımının yaygınlaştırılacağını ifade ettiler ortaya koydular.

Bildiğiniz gibi 21 km’lik Giresun Dereli Yolumuz ihale edildi,  6 km’lıkte alt yapısı yapılmış bölüm ihale edildi. Mütahit firma şantiyesini kuruyor çalışmalara yakında başlanıyor. Dereli’ den Şebinkarahisar’a kadar olan 84 km’lik yolumuzun proje ihalesi yapıldı ve bu sene yatırım programında var inşallah bir daha ki sene ihalesi yapılacak. 5700 metre uzunluğundaki Türkiye’nin en büyük tüneli olacak olan  Eğribel tünelinin sondaj çalışmaları ve proje çalışmaları devam ediyor. Eğribel tüneliyle beraber 84 km’lik, Dereli’den Şebinkarahisar’a kadar olan yolun 6700 metre kısalıyor, yeni güzergah nedeniylede 3 km bir kısalma olacak yani yolun 10 km kısalmasını bekliyoruz. İnşallah standardı yüksek bir yol olarak sahille iç Anadolu’yu birbirine bağlayan bir yol haline geliyor.

Bu arada Çamoluk’u yakından ilgilendiren kurt beli yolumuz, birinci alt yapı çalışmaları yani iyileştirme çalışmaları şu anda hızlı bir şekilde devam ediyor ihalesi yapılmış durumda,ancak bu çalışma karayollarının yaptığı bir hizmeti, ikinci çalışma ise bu yolun projesi yapılıyor, Ulaştırma Bakanımızında ifade ettiği gibi kurt beli tüneliyle bu ilçelerimizi Giresun’la sahille çok daha hızlı bir şekilde buluşturacak “dedi. 

Ak Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, TBMM Genel Sekreteri Sadettin Kalkan,Çamoluk Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Baruşcu, İstanbul Ticaret Odası Başkanı Murat Yalçıntaş, Çamoluk Belediye Başkanı Özcan Cinici, Ak Parti Çamoluk İlçe Başkanı  Hafız Geco , il Genel Meclisi Üyeleri Abdullah Kürkçü, Fazlı Derbeder,Ak Parti Giresun İl Yönetim Kurulu Üyeleri Halit Yağlıdere ve Ziya Güngör Usta daha bir çok bürokrat davetliler ve vatandaşlar katıldı. 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir