Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7774 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   18 Temmuz 2013 - 21:17

Milletvekili İftar Konuğumuzdu

Büyüt
Küçült
Milletvekili İftar
Sokak iftarlarının dördüncüsünü Sanayi Mahallesi sakinleriyle beraber yaptık.

Kızılot, Acısu ve Güzelyalı Mahallelerindeki Sokak iftarlarının ardından Sanayi Mahallesinde yapıldı. Yaklaşık 1000 kişinin katıldığı iftar programında iftar yemeğinin ardından açılış konuşması yapan Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın;

“Kıymetli misafirler, öncelikle hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Hepinize afiyet olsun, ramazanınız mübarek olsun. Soframıza şenlik, bereket getirdiniz. Allah hepinizden razı olsun. Milletvekilimiz Adem bey’de aramızda bu akşam. Ben kendisini iftara davet ettim. Aslında Gürcistan’dan misafirleri vardı ama bizi kırmayarak iftarımıza katıldı. Kendisine teşekkür ediyoruz. Selamlama yapmak için mikrofonu kendisine veriyorum. Hepinizden Allah razı olsun, hayırlı geceler diliyorum” dedi.

Daha sonra bir konuşma yapan Milletvekili Adem Tatlı; “Değerli, Belediye Başkanımız, İlçe Başkanımız, Belediye Meclis Üyelerimiz, çok değerli hemşerilerim, öncelikle hepinizi saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum. Kadir Başkanım bizleri davet etti çok sağolsun. Sizlerle bir araya gelmemize vesile oldu. Bundan dolayı ve hem bu organizasyonu yaptığı için Belediye Başkanımıza ve bütün çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hepinize afiyet olsun diyorum” dedi.

Daha sonra Başkan Aydın ve Milletvekili Tatlı iftar çadırının yanında yapılmakta olan Ensar (Çömlekçi) Camii inşaatını gezdiler. Ardından Başkan Aydın ve Milletvekili Tatlı mahalle sakinleri ve camii heyetiyle birlikte çay içerek mahalleli ile birlikte sohbet ettiler.

Sanayi Mahallesindeki iftar çadırına Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın ve Milletvekili Adem Tatlı’nın yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Hamit Karaoğlanoğlu, Belediye Meclis Üyeleri Esat Sakallıoğlu, Ahmet Erdem, Ahmet Cürgül, Hamdi Alparslan ve Sanayi Mahallesi Muhtarı İshak Yiğit ile mahalle sakinleri katıldılar.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir