Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6635 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   09 Ocak 2014 - 13:30

Milli Eğitim Müdürlüğüne Hizmet Aracı

Büyüt
Küçült
Milli Eğitim Müdürlüğüne Hizmet
Güce İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet aracına kavuştu.

GÜCE(Hayri BAHADIR)09-01-2014

Güce İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet aracına kavuştu.

  Güce Kaymakamlığının katkılarıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne hizmet aracı alındı.
İl Özel İdaresi tarafından Güce köylere Hizmet Götürme Birliğine aktarılan 30 Bin TL ödenek ile Güce İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 2013 model Clio Sembol marka hizmet aracı alındı.
 İlçe Merkezi ve köylerindeki okulların denetimi, koordinasyonu ve ihtiyaçları için kullanılacak olan aracın tesliminde kısa bir konuşma yapan Güce Kaymakamı Yavuz Akyol; ” Güce İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün bir aracının olmamsı bir eksiklikti. İlçe milli eğitim müdürlüğümüze alınan bu araçla köylerimize daha rahat ulaşabilmek, öğretmenlerimize yeteri derecede katkıda bulunmak için faydalı olacağına inanıyoruz. Geniş bir eğitim ağına sahip ilçe milli eğitim müdürlüğümüzün çalışmaları şimdiye kadar arkadaşların özel araçları ile gideriliyordu. Bundan böyle kurumun aracı kullanılarak daha fazla verimlilik sağlayacağına inanıyorum. Aracın ilçemize ve milli eğitim müdürlüğüne hayırlı olsun diyorum.”dedi.
  Eğitime hizmetin ortak amaç olduğunu belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Altan Ekmen, “Katkılarından dolayı İlçe Kaymakamımız Sayın Yavuz Akyol’a teşekkür ediyoruz. Hedefimiz iş birliği içinde Güce eğitiminin kalitesini en üst düzeye çıkarmaktır” dedi.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir