Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7554 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   02 Ocak 2013 - 22:28

Muhtaç Vatandaşın Evi Onarıldı

Büyüt
Küçült
Muhtaç Vatandaşın Evi
İlçemiz Bahçelievler Mahallesinde sağlık şartlarına uygun olmayan evde yalnız başına yaşayan vatandaşın evi onarılarak barınacak hale getirildi.

Geçtiğimiz günlerde Giresun Deniz Yıldızı Derneği ile Belediyemiz işbirliği ile İlçemiz Bahçelievler Mahallesinde yalnız başına yaşayan ve sağlıksız ortamda ikamet eden mahalle sakinlerinden Ali KEKÜLLÜOĞLU’nun oturduğu evde tadilat çalışması başlatılmıştı.

Söz konusu evin onarımı başta Giresun Deniz Yıldızı Derneği olmak üzere, Belediyemiz ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla tamamlanıp, bugün (02.01.2013) açılışı yapılarak ev sahibine teslim edildi. Açılış töreninde Giresun Deniz Yıldızı Derneği Başkanı Emine ACAR ve Başkan Yardımsısı Ferhat DENİZ birer konuşma yaparak, emeği geçen herkese teşekkür ettiler ve Ali KEKÜLLÜOĞLU’na huzur içinde oturmalarını dilediler. Yapılan çalışmada mahallede esnaf olan Ömer ÖZDEMİR’in büyük katkıları bulunduğunu belirten Deniz Yıldızı Derneği Başkan Yardımcısı Ferhat DENİZ, “bu kardeşimize katkılarından dolayı plaket vermek istiyoruz” dedi. Plaketi Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN ve Deniz Yıldızı Derneği Başkanı Emine ACAR birlikte takdim ederek yapmış olduğu fedakârlıktan dolayı ÖZDEMİR’i tebrik ettiler.

Yapılan çalışmaya katkıda bulunanların dua ve Cennet beklentisinden başka hiçbir beklentisi olmadıklarını vurgulayan Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, emeği geçen başta Deniz Yıldızı Derneği olmak üzere, Ömer ÖZDEMİR ve ustalığını yapan Şaban AYDIN olmak üzere herkese teşekkür etti.

Mahalle İmamı Aydın KILIÇ’ın duasından sonra Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, ev sahibi Ali KEKÜLLÜOĞLU ve Dernek Başkanı Emine ACAR birlikte açılış kurdelesini keserek evin içini gezdiler.

Açılış programına, Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, Kovanlık Belediye Başkanı Mehmet KÜÇÜK, Ziraat Odası Başkanı Recep YAKAR, Deniz Yıldızı Derneği Başkanı Emine ACAR ve Başkan Yardımcısı Ferhat DENİZ, İl Genel Meclisi Üyesi Abdüsselam ÇAĞRICI, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Adil BİLGİÇ, Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet KIRDEMİR, Kaymakamlık KÖYDES Müdürü Necati APAYDIN, katkıda bulunanlardan Ömer ÖZDEMİR, Şaban AYDIN ve mahalle sakinleri katıldılar.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir