Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9217 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   21 Ocak 2014 - 11:09

Muhtarlara Tarım Kredi Kooperatifi Anlatıldı

Büyüt
Küçült
Muhtarlara Tarım Kredi Kooperatifi
Giresun’un Güce Tarım Kredi Kooperatifi Müdürlüğü’ne atanan Öznur Algan işe hızlı başlayarak ilk önce muhtarlarla bir araya geldi.

                   Muhtarlara Tarım Kredi Kooperatifi Anlatıldı

  GÜCE(Hayri BAHADIR)20-01-2104 Muhtarlara Tarım Kredi Kooperatifi Anlatıldı.

Giresun’un Güce Tarım Kredi Kooperatifi Müdürlüğü’ne atanan Öznur Algan işe hızlı başlayarak ilk önce muhtarlarla bir araya geldi.

 Güce Tarım Kredi Kooperatifi faaliyet alanı içerisinde bulunan mahalle ve köy muhtarlarına Tarım Kredi Kooperatifleri faaliyetleri anlatıldı

  Güce Tarım Kredi Kooperatifi Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu bilgilendirme toplantısında konuşan Kooperatif Müdürü Öznur Algan, Tarım Kredi Kooperatiflerinin amacının çiftçinin her türlü tarımsal girdi ihtiyaçlarını karşılamak olduğunu söyledi.
 Müdür Algan, “Biz idareciler ve çalışanlar olarak hep birlikte el ele vererek bu kurumun gerçek sahibi olan üreticilere en iyi hizmeti vermeye çalışmalıyız. Üreticilerimize hizmet etmek ve Güce Tarım Kredi Kooperatiflerini layık olduğu yere taşımak hepimizin asli görevi olmalıdır. Güce Tarım Kredi Kooperatifinde artık çok şeylerin değiştiğini üreticilerimizin bilmesi gerekiyor. Kooperatifimize ortak olmayan çiftçilerimizi en kısa zamanda kooperatife başvurarak  ortak olmalarını bekliyorum. Bu konuda siz muhtarlardan desteklerinizi bekliyorum. Güce’de tarımla ilgili karşılaşmış olduğunuz sıkıntıları dinleyip,  bu sıkıntıların çözümüne yönelik çalışmalar yapmaya geldik.” dedi.
  Güce Tarım Kredi Kooperatifi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Güce Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Öznur Algan, Müdür Yardımcısı Mehmet Sefa Eren, Güce mahalle ve köy muhtarlarının yanı sıra yönetim kurulu üyeleri katıldı.


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir