Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4241 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   06 Eylül 2021 - 16:51

Mv. Aydın, Doğankent’te esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Büyüt
Küçült
Mv. Aydın, Doğankent’te esnaf ve vatandaşlarla bir araya
AK Parti Giresun Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Av. Kadir Aydın, ilçe ziyaretleri kapsamında Doğankent’te esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

 

İlçe başkanlığında köy ve mahalle muhtarlarıyla buluşarak istek, talep ve sorunları görüşen Aydın, Belediye Başkanı Rüşan Özden’i de makamında ziyaret etti. Ardından 22 Ağustos 2020 tarihinde meydana gelen sel afeti sonrası inşası devam eden TOKİ evleriyle ilgili basın açıklamasında bulunan Milletvekili Aydın, cuma gününü komple Doğankent’e ayırdı. İlçe Başkanı Yılmaz Dede, Belediye Başkanı Rüşan Özden, İl Genel Meclis Üyesi Muttalip Patan ve AK Parti İl ve İlçe Yöneticilerinden oluşan heyetle esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Milletvekili Aydın; “Doğankent ilçemizde kıymetli hemşehrilerimizle bir araya geldik. İlçe ziyaretlerimiz gerçekten büyük bir heyecan ve mutluluk içerisinde gerçekleşiyor. İkramların en güzeli güler yüzdür. Bizlerde hemşehrilerimizden bu ikramı ziyadesiyle alıyoruz. Rabbim milletimizle olan muhabbetimizi daim eylesin. Cuma günü itibariyle 13 ilçe gezmiş olduk. İnşallah programımızda herhangi bir aksaklık olmazsa pazartesi günü Piraziz, çarşamba günüde Dereli ilçemizde hemşehrilerimizle birlikte olacağız. Ardından son olarak Bulancak ilçe ziyaretimizi gerçekleştireceğiz. Bütün ilçelerimizi tamamladıktan sonrada imkânımız ve vaktimiz ölçüsünde hemşehrilerimizle tekrar bir araya gelmeye özen göstereceğiz. Sahada milletimizle birlikte olmaktan biz memnunuz. Keza bizleri sahada gören milletimizde memnuniyetleri ifade etmekteler.” diye konuşan Milletvekili Aydın, samimi karşılamaları ve nazik misafirperverlikleri için Doğankentli hemşehrilerine teşekkür etti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir