Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8002 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   28 Mart 2013 - 10:21

Mv. Nurettin Canikli'den Başkan AYDIN'a ziyaret.

Büyüt
Küçült
Mv. Nurettin Canikliden Başkan AYDINa
AK Parti Grup Başkan Vekili Nurettin CANİKLİ’den Bulancak Belediyemize ziyaret.

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Giresun Milletvekili Nurettin CANİKLİ, Giresun Miletvekilleri Mehmet GELDİ ve Adem TATLI ile birlikte, 26.03.2013 Salı günü Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN’ı makamında ziyaret ettiler.

Giresun merkezde bir basın açıklaması yapan Ak Parti Grup Başkan Vekili CANİKLİ ve beraberindekiler basın açıklamasının ardından Belediyemizi ziyaret ederek Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN’dan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Ziyarette CANİKLİ’ye Ak Parti Giresun Milletvekilleri Mehmet GELDİ ve Adem TATLI, AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Hamit KARAOĞLANOĞLU, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Çetin ÇAKIROĞLU, Piraziz, Dereli, Eynesil, Şebinkarahisar Belediye Başkanları ve Belde Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Başkanı, AK Parti İl ve İlçe teşkilat üyeleri eşlik ettiler. Belediye Başkan Yardımcımız, Belediye Meclis Üyelerimiz ve İl Genel Meclis Üyeleri ziyarette hazır bulundular.

Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, Belediyemiz çalışmaları ile 2. Organize Sanayi Bölgesi, 5 tane derenin ıslah çalışması, devam eden Hastane inşaatı ve altyapı su projesi, Kapalı Pazar yeri ve Kültür Merkezi projesi, yeni Hükümet Konağı ve Adliye Binası yapımı, hususlarında AK Parti Grup Başkan Vekili CANİKLİ ve diğer Milletvekillerine bilgiler vererek, Milletvekilinden gerekli desteği beklediklerini belirtti.

Bulancak için çok köklü ve önemli projelerin hayata geçtiğini belirten Grup Başkan Vekili CANİKLİ “Genelde seçimler yaklaştığında göz boyama olarak nitelendirilecek kaldırımların değiştirilmesi gibi geçici yatırımlar yapılırdı. Ama şu adı geçen projeler hem alt yapı hem de Bulancak’ın çehresini değiştirecek projelerdir. Toplamda maliyeti 200 milyon lirayı bulacak projelerdir “ dedi.

Hükümetimizin gücü ve imkânları ölçüsünde bu yatırımlar için hem siz Grup Başkan Vekilimiz olarak bu konudaki gayretiniz ve tüm milletvekillerimizin birlikte gayreti çalışması ekip olarak bizleri son derece memnun etmektedir diyen Başkan AYDIN, misafirlerine ikramlarda bulunarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

Ayrıca AK Parti Grup Başkan Vekili ve Giresun Milletvekili Nurettin CANİKLİ, Giresun Miletvekilleri Mehmet GELDİ ve Adem TATLI, Başkan AYDIN’ın makam odasında Giresun’a yapılacak mega projeler ve yatırımlar hakkında ALTAŞ TV’ye basın açıklaması yaptılar.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir