Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6011 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   13 Mart 2013 - 00:46

Öden Keşap' taki Çalışmaları Değerlendirdi.

Büyüt
Küçült
Öden Keşap taki Çalışmaları
''Keşap İlçemizdeki Köylerimizin Sanat Yapısı Çalışmalarını Tamamladık''

''Keşap İlçemizdeki Köylerimizin Sanat Yapısı Çalışmalarını Tamamladık''

İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden,2012 yılı Afet ödeneğinden Keşap İlçesi 1. grup Muhtelif Köy Yolları adı altında ihale edilerek çalışmalara başlanan ve yapımı tamamlanan sanat yapısı çalışmalarını değerlendirdi.

Başkan Öden yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “İlimiz genelinde altyapı ve ulaşım çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz. Bu bağlamda afetten zarar gören ve Keşap İlçemizde bulunan köylerimizin sanat yapısı çalışmalarını tamamladık. Çalışmalar kapsamında Güneyköyde 10 metre taş duvar, Kayabaşı köyünde 86 metre taş duvar ile 10 metre beton duvar  ve 45 metre kutu menfez, Altınpınar köyünde 20 metre taş duvar, Sayca köyünde 22 metre taş duvar ve Alataş-Demirci-Bayrambey  grup yolunda 87 metre taş duvar ile 10 metre beton duvar ve 30 metre kutu menfez inşa çalışmalarını tamamlayarak vatandaşımızın hizmetine sunuldu.”

Meclis Başkanı Öden, “Çalışmalarımıza ve hizmetlerimize devam ediyoruz. Köylerimizin ve mahallelerimizin betonlarını ve sanat yapısı çalışmalarını hızlı  ve kaliteli bir şekilde yapıyoruz. Bu zamana kadar bütün imkanlar dahilin de vatandaşımıza hizmet ettik bundan sonrada hizmet etmeye edeceğiz. Köylerimize yapılan çalışmaların hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir