Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9894 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   19 Mart 2013 - 18:14

Öğretmen Okullarının Kuruluşu Kutlandı

Büyüt
Küçült
Öğretmen Okullarının Kuruluşu
Giresun Keşap Anadolu Öğretmen Lisesi, Öğretmen Okullarının 165.Kuruluş Yıldönümü düzenlediği bir programla kutladı.

ÖĞRETMEN OKULLARININ KURULUŞU KUTLANDI

Giresun Keşap Anadolu Öğretmen Lisesi, Öğretmen Okullarının 165.Kuruluş Yıldönümü düzenlediği bir programla kutladı.

              

Bugün saat 10.00’da Keşap Anadolu Öğretmen Lisesi Konferans Salonu’nun da düzenlenen program Saygı Duruşu Ve istiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Okul Müdürü Naci Ceylan’ın günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmasının ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu. Okunan şiirlerin ardından yine öğrenciler tarafından Öğretmen liselerinin tarihi konulu bir sunu yapıldı.

Öğrenciler tarafından çeşitli müzik dinletilerinin ardından program yine öğrenciler tarafından sergilenen Mustafa Nogay Kesim’in “Ağalık Belası” adlı 1 Perdelik tiyatro oyunu sahnelendi.

Keşap Belediye Başkanı  Dr.Nihat Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Davut Tozlu, İl Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Babür ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürü Naci Ceylan, Okul Müdür Yardımcıları, Öğretmenler, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri ve öğrencilerin katıldığı program büyük beğeni ile izlenirken öğrencilerin performansı izleyiciler tarafından uzun süre alkışlandı.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir