Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7129 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   16 Haziran 2013 - 08:54

Ömer Hekim Sünnet Etkinliği Başladı

Büyüt
Küçült
Ömer Hekim Sünnet Etkinliği
Piraziz Kaymakamlığı ve Piraziz Belediyesi'nin organizasyonunda, Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim’in katkılarıyla gerçekleşen ''20.Ömer Hekim Sünnet Etkinliği'' dün başladı.

Etkinlik kapsamında 1 ay süresince Piraziz-Bulancak ve Gülyalı yöresinden kaymakamlığa müracaatta bulunan 150 dolayında ailenin çocuğu sünnet ettirilecek.

Sünnet etkinliğinin başlangıç töreni Piraziz Ömer Hekim Sağlık Ocağı bahçesinde her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Ömer Hekim'in biyografisinin okunması ile başlayan törende bir konuşma yapan Vali Vekili Fethi Yorulmaz; " Bu hayra imza atan Hekim ailesini, yaptıkları nedeniyle gönlümüzde yad ediyor, takdir ediyoruz. Giresun'a ne mutlu ki bir Hekim ailesi çıkmış. Çok daha fazlaları çıksın. Küçük iller daha çok hayırseverlere ihtiyaç duyuyor. Benim ilim Bolu'da üniversite kuran İzzet Baysal var. Burada da Öner Bey var. İnşallah kendileri hayırlarına bundan sonra da devam eder. Ebediyete intikal eden yavrumuza da Allahtan rahmet diliyorum" şeklinde konuştu.

Törenin açılış konuşmasını yapan Piraziz Kaymakamı Hüseyin Çam, etkinliğe katkıda bulunan Öner Hekim'e teşekkür etti. Çam, "Değerli hemşerimiz Öner Bey, elindeki fırsatı, imkanı ihtiyaç sahipleri ile paylaşarak onların sevinçlerine ortak oluyor. Yaptığımız bütün sosyal projelerimizde yanımızda oluyor. Allah ona çok versin, çünkü verdikçe, imkanı fazla olunca daha çok hayır yapmayı nasip ediyor.  20. düzenlediğimiz geleneksel etkinliğimizde yavrularımız sünnet olurken, bu mutluluğu yaşarken, inanıyorum ki rahmetli yavrumuz Ömer Hekim de aynı mutluluğu yaşamaktadır" diye konuştu.  

Sünnet etkinliği dua, toplu fotoğraf çekimi ile sürdü. Ardından da protokolün sünnet olacak çocuklara Öner Hekim'in armağanı olan nazarlıkların takmalarıyla sona erdi.
Etkinlikte ayrıca Ömer Hekim hayratına yemek takdimi de yapıldı. 

Törene Vali Vekili Fethi Yorulmaz, Giresun Belediye Başkanı Vekili Orhan Kurt, Giresun Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Mahir Kadakal, Piraziz Kaymakamı Hüseyin Çam, Piraziz Belediye Başkanı Cefer Mavi, İl Sağlık Müdürü Cengiz Cindemir, Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Aydın, CHP Bulancak İlçe Başkanı Fatma Karaibrahim Canik, İl Genel Meclisi Üyesi Köksal Özdemir, ilçe protokolü ile bazı siyasi parti ve STK temsilcileri katıldı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir