Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6124 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   22 Kasım 2013 - 15:57

Özdemir ''Aday olmasamda AK Parti için çalışacağım''

Büyüt
Küçült
Özdemir Aday olmasamda AK Parti için
Piraziz AK Partiden Belediye Başkan Aday adayı olan Hayri Özdemir, Piraziz AK Partiden aday olamadığı halde başka bir yerden aday olacağına dair dedikodular sert bir dille yalanladı.

Özdemir “Aday olmasamda AK Parti için çalışacağım”

             Piraziz AK Partiden Belediye Başkan Aday adayı olan Hayri Özdemir, Piraziz AK Partiden aday olamadığı halde başka bir yerden aday olacağına dair dedikodular sert bir dille yalanladı.

Böyle bir zihniyete sahip olsa daha önceden defalarca farklı partilerden teklif aldığını ama kabul etmediğini vurgulayan Özdemir, “Bizim derdimiz hakkın ve halkın rızasını kazanma derdidir. Ben uzun süreden beri dostlarımın ısrarları sonucunda AK Partiden aday adayı oldum. AK Partiye katılmaktan, bu güzel dostlarla siyaset yapmaktan onur duyuyorum. Şayet ilçe, il ve genel merkezle birlikte sayın milletvekillerimiz bizi uygun görürlerse gece gündüz demeden seçimi kazanmak ve seçimin ardından bu millete hizmetkar olmak için çalışacağım. Oldu ki teşkilatımız ve milletvekillerimiz başka bir aday adayını tercih ederse o arkadaşımızın koluna girip omuz omuza Piraziz İlçesinde AK Partinin seçimi kazanması için var gücümle çalışacağım. Bunun aksi dedikodular tamamen iftiradır,  şahsımı ve AK Partiyi yıpratmaya yönelik bir hamledir. Vatandaşlarımız kesinlikle dedikodulara itibar etmesin” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir