Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8147 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   16 Ocak 2014 - 16:45

Özel İdareden Dereli Belediyesine Ziyaret

Büyüt
Küçült
Özel İdareden Dereli Belediyesine
Dereli Belediye Başkanı K. Zeki ŞENLİKOĞLU, İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Şube Müdürü Mustafa Kemal BİLGİN ile bir araya geldi.

Özel İdareden Dereli Belediyesine Ziyaret

Dereli Belediye Başkanı K. Zeki ŞENLİKOĞLU, İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Şube Müdürü Mustafa Kemal BİLGİN ile bir araya geldi. Belediye Hizmet Binası toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda durum değerlendirmesi yapıldı.

Başkan ŞENLİKOĞLU, Dereli-Kümbet yayla yolu asfaltlama çalışmasının ardından Mustafa Kemal BİLGİN ‘in emeği geçenler adına yaptığı temsili ziyaretten dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.
 
‘Sınırları Aşıyoruz’

Konuyla ilgili duygu ve düşüncelerinde gayet samimi olduğu gözlenen ŞENLİKOĞLU ‘’Giresun Valisi Hasan KARAHAN, AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin CANİKLİ, AK Parti Giresun Milletvekilleri Mehmet GELDİ, Adem TATLI, Dereli Kaymakamı Ömer Faruk KALA, İlçe Özel İdaresi Müdürü ve personelleri, İl Genel Meclis Başkanı Osman ÖDEN, İl Genel Meclis Üyeleri, M. Kemal BİLGİN ve personellerine teşekkür ederek “Dereli- Kümbet yayla yolunun İlimiz sınırlarını aşıp ülke turizmine de hizmet edecek olmasının Dereli halkı olarak gururunu yaşıyoruz, İlçemize ve Ülkemize hayırlı olsun” dedi.

‘Asfalt Çalışmaları Kaldığı Yerden’

Dereli Belediyesi asfalt çalışmalarına devam ediyor. Dereli Belediye Başkanı K. Zeki ŞENLİKOĞLU’ nun temaslarının olumlu sonuç vermesinin ardından İl Özel İdaresi’ nin destek ekipmanlarının da desteğiyle Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’ ne bağlı ekipler asfalt çalışmalarına son sürat başladılar.
Dereli Mahallesinde başlanan asfalt çalışmalarının ardından Çok Programlı Lise çevresi ve Fatih Mahallesinde çalışmalar devam edecektir.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir