Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6214 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   18 Kasım 2013 - 18:40

Parke Döşeme ve Yol Açma Çalışmaları Devam Ediyor

Büyüt
Küçült
Parke Döşeme ve Yol Açma Çalışmaları Devam
Birçok mahallede yapılan yol onarım ve betonlama çalışmalarının ardından Belediyemiz Fen İşleri Ekipleri İhsaniye mahallesinde bulunan stabilize yolda parke döşeme çalışmaları ile yeni yol açma çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Kilitli Parke taşlarıyla döşenen cadde ve sokakların daha modern bir görünüme kavuştuğunu ifade eden Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın, “yapacak olduğumuz hizmetlerin tamamını gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. İhsaniye mahallesi Okay sokakta yapmış olduğumuz çalışma ile mahalle sakinlerimiz ve Mehmet Akif Ersoy İlkokuluna giden minik öğrencilerimiz artık yazın tozdan, kış aylarında ise çamurdan kurtulmuş olacaktır. Ayrıca Okay sokaktan, Karadere sokağa bağlantı yolunu da açarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Biz vermiş olduğumuz sözlerin hepsini hayata geçireceğiz. Bize inanan Bulancaklı hemşerilerimizi mahcup etmedik, etmeyeceğiz. Kıymetli hemşerilerimiz de bunun bilincindeler. Hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecektir” dedi. 

Başkan Aydın Mezbahane İnşaatını İnceledi

Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın, ilçemiz kızılot mahallesinde yapımı devam eden Modern Mezbahane inşaatını inceledi.

İlçemizde Bölgenin en temiz ve sağlıklı mezbahane olma özelliğini taşıyan Modern Mezbahane inşaatının işletme kısımlarının tavan beton döküm işlemi yapılarak % 30’u tamamlandı. Yaklaşık 750 m2 alana yapılan mezbahane inşaatını yerinde inceleyen Başkan Aydın, “ Mezbahane inşaatımızın yüzde otuzu tamamlandı.  Sözleşme gereği 2014 yılının Mart ayında tamamlanması gereken Mezbahane projemizi sürekli yerinde inceleyerek yetkililere talimat vererek beklenenden daha önce bitmesi için çaba sarf ediyoruz. Mezbahane projemizi tamamen bittiğinde Bölgemizin en temiz, en güvenilir, en sağlıklı ve en modern mezbahanesi olacaktır. Projemiz bittiğinde burada ekiplere bağlı olarak 5 dk içerisinde büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar el değmeden otomatik makinalarla kesim işlemi yapılarak teslim edilecek veya el değmeden soğuk hava depolarına taşınacaktır. Gündüz saatlerinde de kesim yapmayı planlıyoruz. Bu hemen yanında olan canlı hayvan pazarına daha çok ivme kazandıracaktır. Vatandaşımız, pazara getirmiş olduğu hayvanını ayakta satamaz ve kilo işi satmak isterse burada kestirebilecektir. Tamamıyla modern kesim aletlerinin kullanılacağı mezbahanede vatandaşlarımızın sağlıklı et tüketmesi için her türlü hijyenik koşullar göz önünde bulundurulacaktır.” dedi.

  



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir