Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5882 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   25 Kasım 2013 - 13:10

Piraziz İçin El Ele Platformundan Anlamlı Ziyaret

Büyüt
Küçült
Piraziz İçin El Ele Platformundan Anlamlı
''Piraziz İçin El Ele Platformu''Yönetim Kurulu Piraziz Kaymakamı Hüseyin ÇAM ve Belediye Başkanı Cafer MAVİ'yi ziyaret etti.

PİRAZİZ İÇİN EL ELE PLATFORMUNDAN ANLAMLI ZİYARET

“Piraziz İçin El Ele Platformu” Yönetim Kurulu Piraziz Kaymakamı Hüseyin ÇAM ve Belediye Başkanı Cafer MAVİ’ yi ziyaret etti.

Piraziz İçin El Ele Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı YILMAZ; Platformun amaç ve ilkelerini kaymakam ve belediye başkanına açıklayarak, platformun dernek, sendika veya herhangi bir siyasi oluşum olmadığını, platformun amaç ve ilkelerini benimseyen, Piraziz’in çağdaş bir yaşam kenti olması için  çaba gösterme arzusu içinde olan tüm Pirazizlilere ve Piraziz’de görev yapan kamu görevlilerine kapısının açık olduğunu belirterek oluşumun sahibi Pirazizlilerdir, dedi ve Kaymakam Hüseyin ÇAM ve Belediye Başkanı Cafer MAVİ ‘den destek istedi.

Pirazizli dostları bir araya getiren ve getirecek olan bu birlikteliğin İlçe için önemli olduğunu belirten Kaymakam Hüseyin ÇAM  platformun amaç ve ilkelerini inceleyeceğini belirterek başarılar diledi.

Ziyarete emekli Eğitim Müfettişi Habip YILMAZ, İl Daimi Encümeni Köksal ÖZDEMİR’de katıldılar. Kaymakam Hüseyin Çam ile Belediye Başkanı Cafer MAVİ ‘ye platformun amaç ve ilkeleri yazılı birer dosya veren Hakkı YILMAZ ; Pirazizli dostları bir araya getiren ve getirecek olan birlikteliğin buluşma noktası ve adresinin; (www.pirazizdostlar.com.tr) olduğunu belirtti.  

PLATFORMUN AMAÇLARI

              1-Tüm Pirazizlilerin; köylüsü-kentlisiyle, çalışanı, emeklisi, gurbetçisiyle, çiftçisi- esnafıyla, muhtarı-azası, siyasetçisi ve yerel yöneticisiyle diyalogunu ve iletişimini sağlamak, birbirimize karşı giderek zayıfladığını hisseder olduğumuz sevgimizin-saygımızın, dostluğumuzun, barış ve kardeşliğimizin güçlenmesine öncülük etmek..

            2- Piraziz’in sosyal, kültürel, ekonomik ve siyasi yapısının güçlenmesi, turizm alanında ilerlemesi için girişimlerde bulunmak, projeler geliştirmek..

            3-Piraziz İlçesini köyü-kentiyle, çevresi ve doğasıyla (denizi, yaylası, deresi ve ormanıyla..) ve en önemlisi de insanlarıyla iç içe barış içerisinde mutlu bir yaşam sürebileceği modern, çağdaş bir kente dönüştürmek..

            4-Pirazizli olarak herkesin düşünce ve yeteneklerini, duygu ve hayallerini, proje ve tasarılarını Piraziz için birleştirmelerine yardımcı olmak.

            5-Piraziz’in, tarihsel geçmişiyle, edebiyat ve sanatıyla, kültürel birikimiyle, şiiri, öyküsü, romanıyla, şairi, yazarı ve sanatçısıyla tanıtılmasına katkıda bulunmak.

                        PLATFORMUN İLKELERİ

 1-İnsanı merkeze alır. İnsanın temel hak ve özgürlükleri adına eşitlikten, barış ve demokrasiden yanadır.. Düşüncesi ne olursa olsun herkesi kucaklar, kimseyi ötekileştirmez. Bu bağlamda din, dil, ırk, mezhep inanç ve düşünce ayrımı yapmaz.

2-Platform; bir parti, bir dernek ya da sendika, bir vakıf, bir cemaat ya da bir siyasi ideolojinin örgütlenmesi değildir. Barış, demokrasi, özgürlük, eşitlik, hak ve adalet temelinde kapısı herkese açıktır. Herkesin yaşam tarzına saygılıdır.

3-Bu Platform, Piraziz İlçesi adına yapılacak tüm etkinliklere, yararlı tüm oluşumlara (sosyal, kültürel, ekonomik ve siyasi v.b.) katkı sağlar. Projeler sunar.

4-Platformun amaç ve ilkelerini doğru bulup benimseyen herkes platformun doğal üyesi sayılır.

5-Platform çatısı altında toplanan insanların farklı düşüncelerine, farklı siyasi tercihlerine saygılıdır. Bu farklılıkları demokrasinin bir gereği ve zenginliği olarak görür.

6-Platformun birlikteliğine zarar veren, ayrımcılığı körükleyen her türlü kısır tartışmaların ve davranışların yapılmasına izin vermez.

7-“Bilgisi olmayanın düşüncesi de olmaz” anlayışına bağlı olarak Piraziz’in geleceği adına üyelerinin her konuda bilgilendirilip bilinçlendirilmesi ve sorumluluk üstlenmeleri konularında eğitici etkinliklerde bulunur.

8-Platformun amaç ve ilkelerine aykırı söylem ve davranışta bulunan üyeler yönetim birimince uyarılırlar. Olumsuz davranışlarını sürdürenler çoğunluğun kararıyla doğal üyelikten çıkarılır.

9-Belirlenen amaç ve ilkeler taslağı üyelerin dikkatine sunulur. Üyelerin öneri ve katkılarıyla amaç ve ilkelerde ekleme ve çıkartmalar yapılabilir. Platformun yapısı öneriler doğrultusunda yeniliğe ve gelişime açıktır.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir