Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7025 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   02 Eylül 2013 - 01:47

Piraziz Tarihinde İlk Kadın Belediye Başkan Aday Adayı

Büyüt
Küçült
Piraziz Tarihinde İlk Kadın Belediye Başkan Aday
Piraziz Belediye Başkan Adayı Ruhiye Özdemir DURAK'ın Belediye Başkan aday adaylığıyla ilgili basın açıklaması

PİRAZİZ TARİHİNDE İLK KADIN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI!...

Ruhiye Özdemir DURAK:

“İlçemizin her alanda çekim merkezi olmasını sağlamaya adayım!.. Kadın eli dokunduğunda; Piraziz İlçesinin Çehresinin Nasıl Değiştiğini Kanıtlamak İçin Belediye Başkanlığına Adayım!.. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi tabuları yıkarak yapılamaz denilenleri yapmaya adayım!..”

    30 Mart 2014 tarihinde, gerçekleştirilmesi beklenen Mahalli İdareler Seçimlerinin Ülkemiz İlimiz ve Piraziz İlçemiz açısından da önem arz ettiği hepimizce bilinmektedir.

     Yerel Yönetimlerin, yönetim anlayışları halkımızı bire bir etkilemektedir. Başka bir ifade ile Belediyelerin uygulamaları yaşamın her anına dokunmaktadır! Yerel yöneticilik, yapılan ve yapılacak hizmetler ile bir anlamda halka dokunma sanatıdır!

     Belediye teşkilatının kurulduğu, 1892 yılından günümüze değin Belediye Başkanlığı görevinde bulunarak; İlçemize hizmet etmiş tüm büyüklerimize ve kardeşlerimize bir Piraziz sevdalısı olarak ayrı ayrı şükranlarımı sunarken aramızdan ayrılmış olanları da ayrıca rahmetle anıyorum.

Ben ve arkadaşlarım; doğduğum büyüdüğüm bu toprakların ve Piraziz halkının her şeyin en iyisine layık olduğundan hareketle; kadın eli dokunduğunda Piraziz İlçesinin çehresinin nasıl değiştiğini kanıtlamak için AK PARTİ’DEN Piraziz Belediye Başkanlığına aday adaylığımı açıklıyorum. Sn Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi tabuları yıkarak yapılamaz denilenleri yapmaya adayım!.. İlçemizin her alanda çekim merkezi olmasını sağlamaya adayım!..

     Bu konulardaki projelerimizi de seçim takviminin netleşmesi sonrasında kamuoyu ile paylaşacağımın bilinmesini isterim.

     Bu duygular ile Piraziz’in geleceğini şekillendireceğine inandığım seçimlerin demokrasi, hoşgörü, sevgi ve saygı çerçevesinde geçeceğine inanarak tüm hemşerilerimize saygılarımı sunarım.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir