Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8400 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   07 Ekim 2013 - 16:21

Piraziz'de Andımız Eylemi !

Büyüt
Küçült
Pirazizde Andımız Eylemi
Aykut DEMİRCAN / Piraziz- GIRESUN Giresun'un Piraziz ilçesinde vatandaşlar 'Demokratikleşme Paketi' ile Andımız'ın kaldırılmasına tepki gösterdi.

Piraziz’de Andımız Eylemi ! 
 
Aykut DEMİRCAN / Piraziz- GIRESUN Giresun’un Piraziz ilçesinde  vatandaşlar 'Demokratikleşme Paketi' ile Andımız'ın kaldırılmasına tepki gösterdi.


Hasan Şenel Parkında bulunan Atatürk Anıtının  önünde çok sayıda Öğrenciler ve vatandaşların bir araya gelerek, Andımızın okullardan kaldırılmasına tepki gösterdi. 
 
Eylemde konuşma yapan Öğrenci velisi ve aynı zamanda MHP Piraziz ilçe teşkilatı kadın kolları başkanı Serpil ÇAKIR çok önemli açıklamalarda bulundu.

MHP Kadın kolları Başkanı Serpil ÇAKIR ; Değerli kardeşlerim, Öncelikle hepimize buraya geldiğiniz için minnettarım. Buradan M.Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına şehitlerimize selam olsun. 
 
Bugün burada olma nedenimiz , yurdumuzu saran bu karanlık günlerde Türk kimliğinin hiç’e sayıldığı ve binlerce Türk kimliğinin hiç’e sayıldığı ve binlerce Türk’ü şehit eden bebek katilinin emirlerini yerine getirmek için kendi öz benliğimizi ve milli kimliğimizi sözde demokratikleşme paketi içerisinde bizim milli ruhumuzu yok etmek istiyorlar. 
 
 
Bugün burada olmak demek ;Malazgirt’te Alparslan’ın Çaldıran’da yavuz’un Kurtuluş Savaşı’nda M.Kemal’in yanında olmak demek inanın her türk olduğu yerde bir kahramandır. 
 
Türk olmak bir şereftir. Milli değerlerimiz olan ; çocuklarımızın  her sabah okulda gururla ve coşkuyla okuduğu andımızın maalesef artık okutulması yasaklandı. Peki ya sonra _ 
 
Sırada ne var acaba ?  
 
Türk anası Andımız evladına ninni diye söyle , sütüne katık et ! Sevgili öğretmenler , Andımızı okutulmasanız da o ruhla çocuklarımızı yetiştirin. Sizden M.Kemal Atatürk’ün yolunda , ecdadına layık çocuklar yetiştirmenizi,  istiyoruz. 
 
Türk olmak zordur. 
 
Hiç de öyle sanıldığı kadar kolay değildir. 
 
Türk olmak ; 
 
Kürşat olup kırk askerle çin’e baskın yapmaktır. 
 
Türk olmak ; 
 
Alparslan olup ; Malazgirt’te şahlanmaktır. 
 
Türk olmak ; 
 
Fatih olup , gemileri karadan yürütmektir. 
 
Türk olmak seyit onbaşı olup yüzlerce kiloluk mermiyi iman gücüyle kaldırmak nen hatun olup yavrusundan çok vatanın düşünmektir. 
 
Türk olmak Mustafa kemal olup bağımsızlık için tüm emperyalist ülkelere karşı savaşmaktır.

Türk olmak vatan için her zaman ve her şartta savaşmaktır.

Ey Türk milleti işit,

Üstte mavi gök çökmedikçe altta yağız yer delinmedikçe senin ilini ve töreni kim bozabilir

Titre ve kendine gel.

Ne mutlu Türk’üm diyene! 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir