Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6094 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   18 Ekim 2013 - 11:23

Piraziz’e Büyük Proje

Büyüt
Küçült
Piraziz’e Büyük
Piraziz MHP Belediye Başkan Adayı Uğur MELİKOĞLU , Piraziz için üretmeye kaynak aramaya devam ediyor..

Piraziz için gecesi ve gündüzünü bir araya katan MELİKOĞLU, Piraziz ‘e görsel olarak da bir şeyler kazandırmanın uğraşı ve çabası içerisinde. 
 
Piraziz MHP Belediye Başkanı Uğur MELİKOĞLU , gazetemize yaptığı açıklamada yeni projesi hakkında bilgiler verdi; 
 
MELİKOĞLU, Piraziz’e bir şeyler katmanın uğraşındayız , Halkımızın karşısına üreten kaynak arayan bir aday olarak çıkacağım. Şuana kadar açıklamış olduğum tüm projeler tarafımca görevlendirilen mimar ve mühendis arkadaşlarım tarafından çizilmiş, ve kaynağı da , hazır olarak beklemektedir.  
 
Piraziz’e görsel olarak bir şeyler kazandırmanın yanı sıra dışarıdan ilçemize nasıl ziyaretçi çekeriz bir taraftan da onun düşüncesindeyiz. Bu doğrultuda uzun süredir üzerinde çalıştığımız Piraziz Şelale Projesin, MHP Genel Merkezinin göndermiş olduğu Avrupa Birliği Destekleme Projesi fonu temsilcileri tarafından ön çalışma tamamlamış hizmete geçmesi için yerel seçimlerin sonucu beklemektedir. 
 
Piraziz Şelale’si Karadeniz’de tek olmasının yanı sıra ailelerin  ve gençlerin burada oluşacak temiz bir ortamda vakit geçireceği, çayını, kahvesini içeceği Piraziz’e yakışır hoş bir ortam olacaktır. Açıklamalarında bulundu. 

 


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir