Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5529 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   28 Ekim 2013 - 09:49

Piraziz’e Modern Mezbahane !

Büyüt
Küçült
Piraziz’e Modern Mezbahane
Daha önce açıklamış olduğu projelerle Piraziz’lileri heycanlandıran MELİKOĞLU bu kez’de Piraziz’e Modern bir mezbahane kazandırmak için çalışmalara başladığını belirtti.

Piraziz’e Modern Mezbahane !

 Daha önce açıklamış  olduğu projelerle Piraziz’lileri heycanlandıran MELİKOĞLU bu kez’de Piraziz’e Modern bir mezbahane kazandırmak için çalışmalara başladığını belirtti.
 
 Piraziz MHP Belediye başkan adayı Uğur MELİKOĞLU yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi ;  Sizde iyi biliyorsunuz ki Piraziz Giresun’un diğer ilçelerine göre son 10 yıldır hiçbir hizmet almamıştır. İktidar partisi tarafından yönetilen ilçemizde alt yapı , yol , su , sorunları başta olmak üzere bir çok problemlerle uğraşılmaktadır. Artık buna bir dur demenin zamanı geldiği için bizler bu yola çıktık.

 Bu zamana kadar açıklamış olduğumuz tüm projelerin kaynağı hazır olduğunu bir kez daha sizler aracıyla belirtmek istiyorum. Amacımız ve hedefimiz Piraziz’i en iyi şekilde yönetmek , yaşanabilir bir ilçe haline getirmek işte bu doğrultuda yeni bir projemiz olan Modern Mezbahane  için ben ve ekip arkadaşlarım çalışmalara başladık.

Melikoğlu konuşmasına şöyle devam etti ; Mevcut Piraziz’de bulunan Mezbahanenin, yetersiz ve sağlıksız olduğu görüşündeyim. Yapılacak olan yeni Mezbahanede büyük baş ve küçük baş hayvanların kesimleri sağlık standartlarına uygun hijyenik koşullar altında gerçekleştirilecek. Mimar ve mühendis arkadaşlarımızın çizimini gerçekleştirdiği Piraziz Modern Mezbahane Türkiye'de en iyi ilk 10 mezbahane arasında yer alacak dedi.
Melikoğlu ayrıca dün gerçekleştirilen Samsun Kurtuluş mitinginde MHP Genel merkezinden  çok önemli isimlere projelerini tek tek açıkladığını ve genel merkezden Piraziz için destek sözü aldığını belirtti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir