Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5050 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   24 Eylül 2013 - 19:25

Piraziz’li Artık Hayallere değil Gerçeklere inanmalı !

Büyüt
Küçült
Piraziz’li Artık Hayallere değil Gerçeklere inanmalı
Piraziz MHP İlçe teşkilatı , yaklaşan yerel seçimler nedeniyle çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Piraziz’li Artık Hayallere değil Gerçeklere inanmalı ! 
 
Piraziz MHP İlçe teşkilatı ,  yaklaşan yerel seçimler nedeniyle çalışmalarına son sürat devam ediyor. 
 
Piraziz Ses Gazetesi Hali hazırda Piraziz Belediyesine Tek resmi aday olan Piraziz MHP Belediye başkan adayı Uğur MELİKOĞLU’nu Yenimahalladeki MHP  Seçim bürosunda ziyaret etti.

 
Açıkladığı projeler hakkında ve ayrıca Hayırlı olsun maksadıyla yapmış olduğumuz ziyarette, MELİKOĞLU Piraziz Ses gazetesine çarpıcı açıklamalarda bulundu.  
 
Şuana kadar açıklamış olduğu Projelerle isminden sık sık söz ettiren , Uğur MELİKOĞLU’na Projeleri soruldu.

 

HİÇ BİRŞEY HAYEL DEĞİL !

Piraziz Ses : HASTANE PROJESİ ,SANAYİ SİTESİ PROJESİ , ENGELSİZ KENT , MESLEK EDİNDİRME ve BECERİ KURSLARI PROJESİ , KADINLAR PAZARI PROJESİ , BALIKÇI BARINAĞI PROJESİ , DÜĞÜN ve NİKAH SALONU PROJESİ , 100 YILLIK İÇME SUYU PROJESİ,  ve yeni açıklayacağınız  diğer Projeler  Neler Söylemek istersiniz ? 
 
Uğur MELİKOĞLU : Öncelikle ziyaretinizden dolayı şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ederim.

Bu projeleri bana  okurken sizde fark ettiniz mi ? Piraziz’in neleri olmadığını ? ve günümüz çağına göre kaç yıl geride olduğunu ?

Piraziz’de yaşayan hiçbir  kimsenin Piraziz’den memnun  olmadığını çok iyi bilen bir kişiyim. Daha dün sizlerde haberlerinizde paylaştınız Atatürk anıtının en son halini ?  Bahtiyar Aydın bulvarında yaşamını yitiren kardeşimizin ardından yapılan rezilliği , Piraziz işte bu şekilde yönetiliyor. Yani günü kurtarma stratejisi ile çalışan bir yönetici kadrosuyla. İşte bizde bunları yıkmak için yola çıktık. 
 
Söylediğimiz hiçbir proje hayal değil  aksine Piraziz’de olması gereken ama yapılmayan hizmetler. Bu Projeler Halkımızı heyecanlandırabilir, veya inandırmayabilir fakat size şerefim adına söz veriyorum bunlar Piraziz’de olacak.

Benim hemşerim hastasını , Kendi hastanesinde , Arabasını kendi sanayisinde , Düğününü ise kendi salonunda yani ihtiyaçlarının çözümünü dışarıda değil Memleketinde Piraziz’de giderecek.  

PİRAZiZ’Lİ YILLARDIR KANDIRILDI !

Bu zamana kadar benim hemşerim  çok kandırıldı ? Bu ilçe iktidar Partisi tarafından yönetildiği halde ?verilen hangi sözler gerçekleşti ? yolların halini görüyorsunuz ? Esnafın derterini dinliyorsunuz ? kim mutlu ?  ilçemizde Para akışı sizce dönüyor mu ? 
 
Piraziz’in en büyük markasına karşı verilen değer yeterli mi ? Köftemizi Dünya’ya tanıtacak olanlar bunun için her platformda demeçler ve sözler verenler Karadeniz sahil yolundan Kasaplara neden geçiş yapmazlar ? 
 
dediğim gibi ,Halkımız bu iktidar partisi tarafından çok kandırıldı. Bunun için artık kaybedecek hiçbir zamanımız yok 10 yıl önce Piraziz’den göç edip giden biri bugün döndüğünde aynı Piraziz’i görüyorsa eğer. Buna artık izin vermeyelim.  
 
en son sizlerle şunu söylemek istiyorum. Allah’ın izni, Piraziz’linin takdiri ile yapılacak olan yerel seçimlerin ardından bu projeleri tek tek hayata geçireceğiz. Çalışan , Üreten , Kazanan bir Piraziz olacak. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir