Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5756 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   20 Şubat 2013 - 19:06

Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi

Büyüt
Küçült
Proje Döngüsü Yönetimi
Bulancak Belediyesi Kent Konseyi tarafından Belediye Meclis Salonunda düzenlenen Proje Döngüsü Yönetimi (PCM) eğitimi başladı.

Belediye Meclis Salonunda düzenlenen eğitim 19.02.2013 tarihinde başlamış olup, 22.02.2013 tarihinde sona erecektir. Giresun Valiliği Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezinden eğitmen Ali YILMAZ tarafından verilmekte olan eğitim dört gün sürecek olup, eğitime Belediyemiz personelleri, Sivil Toplum Örgütleri ve Firma temsilcilerinden oluşan 15 kişi katılmaktadır.

  Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, PCM Eğitimi hakkında yapmış olduğu açıklamada; “ Bu eğitimde, Avrupa Birliği Projeleri hazırlanırken nelere dikkat edilmesi gerektiği, projede mantıksal çerçeve, yaklaşımlar, analiz ve strateji ve proje bütçesinin nasıl hazırlanacağı ile ilgili bilgiler verilmektedir. Eğitimlerle ilgili, yeterli taleplerin olması durumunda önümüzdeki aylarda tekrar açılabiliriz” dedi.


Taziye Ziyareti

Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN'a taziye ziyaretleri devam ediyor.

11.02.2013 tarihinde elim bir kaza sonucu vefat eden personelimiz, Greyder operatörü Erhan ÇİMEN için Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Mehmet ŞENTÜRK ve Trabzon İl Genel Meclis Üyesi Muhammet BALTA, Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN’ı ziyaret ederek olayla ilgili bilgiler aldılar ve baş sağlığı dilediler.

 

Taziye ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan AYDIN; “ Acımızı paylaşmak için burada bulunan Genel Sekreter ŞENTÜRK ve Meclis Üyesi BALTAYA teşekkür ediyor ve Hakkın Rahmetine Kavuşan Merhum Erhan ÇİMEN’e Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyorum” dedi.

Başkan AYDIN'a teşekkür ziyareti

Bulancak Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Kız Voleybol Takımı ve idarecileri, Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN'ı bugün makamında ziyaret ettiler.

           Bu gün, Bulancak Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Okul Müdürü Yusuf COŞKUN, Müdür Yardımcıları Yusuf ÖZTÜTK ve Muhammet TANRIVERDİ, Beden Eğitimi Öğretmeni Coşkun YAZICI ve BATEM Kız Voleybol Takımı öğrencileri Gümüşhane’de yapılan bölge yarışmalarında grup birincisi olan BATEM Kız Voleybol Takımına desteklerinden dolayı Başkan AYDIN’a teşekkür ziyaretinde bulundular. Ziyaretçiler adına söz alan okul müdürü Yusuf COŞKUN; “Sayın Başkanımıza bu zaman kadar okulumuza vermiş olduğu maddi ve manevi destekler için teşekkür ediyoruz. Yine, Gümüşhane’de yapılan müsabakada da öğrencilerimize ve okulumuza yapmış olduğu katkı ve destekten dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimiz de sayın başkanımızın desteklerini boşa çıkarmamış ve kazanmanın verdiği sevinçle teşekküre gelmişlerdir” dedi      

Başkan AYDIN ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Öğrencilerimizin Gümüşhane’de yaptıkları müsabakalardan başarılar elde edip,  grup birincisi olarak dönmeleri bizleri mutlu etmiştir. Bundan sonraki müsabakalarda da bizler üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye hazırız.  25 Şubat 2013 tarihinde Sinop’ta yapılacak Türkiye yarı final müsabakalarında sizlerden başarı bekliyoruz. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum ” dedi.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir