Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8228 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   09 Ekim 2013 - 18:29

Radyo Piraziz Yayında !

Büyüt
Küçült
Radyo Piraziz Yayında
Piraziz Ses Medya Yayın Grubunun bir projesi olan Radyo Piraziz '' Piraziz'in Yükselen Sesi'' sloganıyla yayın hayatına başladı.

Radyo Piraziz Yayında ! 

Piraziz Ses Medya Yayın Grubunun bir projesi olan Radyo Piraziz ‘’ Piraziz’in Yükselen Sesi’’ sloganıyla yayın hayatına başladı
 
Müzik ağırlıklı yayınların yanı sıra, haber ve sohbetlerin de yer alacağı radyo yayınlarımız, www.radyopiraziz.com  internet adresinden dinlenilecek ve  7/ 24 dinleyicinin karşısında olacak. 
 
Konu ile ilgili Piraziz Ses Medya yayın Grubu Sahibi Aykut DEMİRCAN açıklamalarda bulundu. 
 
DEMİRCAN ; üç yıl önce Piraziz Ses Medya’yı kurduğumuzda , Piraziz’in güncel olan tek bir web portalı yoktu, bunun için bizim tek bir amacımız ve gayemiz  vardı oda gurbetteki hemşerilerimizin Piraziz’den haberdar olması ve bir nevi özlemlerini gidermesiydi. Bugün gelinen noktada bunu da başardığımıza inanıyorum.

Piraziz Ses Medya Artık, Ulusal Medya’ya haber servis eden bir haber portalı olma konumunda , günlük 1500 üzerinde ziyaretçi potansiyeli olan Yayın grubumuza bizlerde bir yenilik daha katarak Radyo Piraziz’i hizmete açtık. Bunun içinde Piraziz’de olmayan bir hizmeti Piraziz’e kazandırmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.

Piraziz Ses Medya’da görev alan tüm ekip arkadaşlarımın ve benim tek bir hedefimiz var. Giresun’un ve karadeniz’in incisi olan ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek  ve isminden söz ettirmek. Bunun içinde yeniliklerle tekrardan karşınızda olacağız. Dedi. 
 
DEMİRCAN konuşmasına son olarak şöyle devam etti ; Radyo Piraziz’in kuruluşunda bizlerden desteğini esirgemeyen,  Piraziz için yapılacak her olumlu hizmette bende varım diyen Piraziz MHP Belediye başkan adayı Uğur MELİKOĞLU’na Piraziz Ses Medya adına teşekkür ederim dedi.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir