Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8434 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   23 Temmuz 2012 - 23:05

Ramazan Geldi Hoş Geldi

Büyüt
Küçült
Ramazan Geldi Hoş
Onbir ayın sultanı rahmet ayı ramazan-ı şerifin gelmesiyle her ramazanda olduğu gibi bu ramazanda da otogar düğün salonunda ''iftar sofrası'' kuruldu.

 Ramazan Geldi Hoş Geldi

Onbir ayın sultanı rahmet ayı ramazan-ı  şerifin gelmesiyle her ramazanda olduğu gibi bu ramazanda da otogar düğün salonunda ''iftar sofrası'' kuruldu.

Bu ramazanda kurulan iftar sofrasında hayırseverlerin katkıları da bulunmakta. Katkıda bulunan hayır sahiplerine teşekkür eden Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN yaptığı  açılamada; “Her yılki ramazan ayında olduğu gibi bu ramazanda da otogar düğün salonuna “iftar sofrası”nı kurduk. Bu iftarların verilmesinde katkıları olan esnafımıza ve işadamlarımıza teşekkür ediyorum. Bu yıl İlçe Müftülüğümüzle bir program düzenledik. Müftü beyden her akşam bir din görevlisinin iftarımıza katılmasını,  iftar öncesi ve sonrası yemeğe katılan misafirlerimize bu ayın ruhuna uygun icraatlarda bulunulmasını istedik. Sayın Müftümüz Şaban SADAN Bey bu talebimizin çok yerinde olduğunu ve bu düşüncemize katıldıklarını belirttiler. Bu çerçevede, iftarımıza katılan misafirlerimiz hoca efendilerin okuduğu Kur’an-ı Kerim veya ilahiler eşliğinde aldıkları yemekleri, yine hoca efendilerin okuduğu akşam ezanı ile açılan iftar ve dini musiki eşliğinde yenilen yemekler sonrası yapılan duası ile son bulmaktadır.

Teravih sonrası ise Orta Camii ve Sarayburnu Camiinde soğuk şerbet ikramımız ramazan boyunca devam edecektir. Her şey Bulancak ve Bulancaklılar için, halkımıza ne yapsak azdır. Onlar daha iyilerine layıktır. Elimizden geldiğince ramazan ayını  dolu dolu yaşamayı ve halkımıza yaşatmayı hedefliyoruz.

Yine özellikle gençlerimize yönelik, iftardan sonra Cumhuriyet Meydanında gösterime sunulan, Hacivat karagöz, aşuk maşuk… vb. eğlence programları, bazense Anfi tiyatronun bulunduğu alanda gösterilerine ramazan boyunca devam edecekler.  Halkımıza dolu dolu bir ramazan yaşatmayı hedefledik. Ben tüm halkımızın ramazanını tebrik ediyor, Sağlık ve sıhhatle bayrama kavuşmalarını diliyorum.”dedi.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir