Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7304 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   26 Nisan 2012 - 17:20

Sahte Para Dolandırıcılarına Geçit Yok

Büyüt
Küçült
Sahte Para Dolandırıcılarına Geçit
Bulancak'ta piyasaya sahte para sürmek isteyen şahıslara emniyet mensupları geçit vermedi. Emniyet yetkililerinin dikkati ve sıkı takibi sonucu yakalanan şahıslar ve olay ile ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklama şu şekilde:

Bulancak’ta piyasaya sahte para sürmek isteyen şahıslara emniyet mensupları geçit vermedi. Emniyet yetkililerinin dikkati ve sıkı takibi sonucu yakalanan şahıslar ve olay ile ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklama şu şekilde:   “Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerimiz tarafından 23.04.2012 günü saat 13.00 sıralarında Bulancak İlçesinde faaliyet gösteren bir market  ile 20.04.2012 günü 18.21 sıralarında bir işyerinde  birer adet sahte 200 TL banknot verilmesi olayı ile ilgili başlatılan çalışmalarda;   Bahse konu işyerlerine sahte paraları verdiği güvenlik kamerası görüntülerinden ve market sorumlularının beyanlarından anlaşılan şüpheli F.A. yakalanmış, şahsın olay esnasında yalnız olmadığı 20.04.2012 günü İstanbul ilinden 34 … plakalı oto ile U.D., E.Y. ve Ö.İ. isimli şahıslarla birlikte geldikleri ve sahte paraları birlikte piyasaya sürdüklerinin anlaşılması üzerine, şüpheli şahıslar yakalanmış, kullandıkları araç içerisinde yapılan aramada; aracın çeşitli bölümlerine saklanmış vaziyette toplam 19 adet 200 TL’ lik sahte banknot elde edilmiştir.   “Piyasaya Sahte Para Sürmek” olayının şüphelileri olan F.A.(1994), U.D.(1984), E.Y.(1994) isimli şahıslar 24.04.2012 günü mevcutlu olarak Bulancak C. Başsavcılığına intikal ettirilmişler, savcılık tarafından sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişlerdir.   Emniyet Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın mağdur olmaması için sahte para konusunda son derece dikkatli olmaları, ödeme işlemini aceleye getirmemeleri, mutlaka alışveriş sonrası kendilerine verilen paraları sayarak ve kontrol ederek almaları, şüpheli bir durumla karşılaşıldığında 155 polis imdat hattını arayarak yardım istemeleri, bu gibi durumlarda iş yerlerindeki kameralarla olayı kayıt altına almaları, gelen ekiplere bu kayıtları ayrıca suç olaylarını gerçekleştiren şahısların eşkal bilgileri ve varsa araç plakalarını soruşturmaya esas teşkil etmek üzere polis ekipleriyle hızlı bir şekilde paylaşmalarını istiyoruz.”   




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir