Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6579 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   04 Şubat 2013 - 17:54

Şebinkarahisar'da Kaçakçılık Operasyonu

Büyüt
Küçült
Şebinkarahisarda Kaçakçılık
İl Emniyet Müdürlüğü Şebinkarahisar'da yürütülen sigara ve cinsel uyarıcı hap kaçakçılığı operasyonuyla ilgili bir bülten yayınladı. Müdürlükten yapılan açıklama şöyle:

Şebinkarahisar'da Kaçakçılık Operasyonu

İl Emniyet Müdürlüğü Şebinkarahisar'da yürütülen sigara ve cinsel uyarıcı hap kaçakçılığı operasyonuyla ilgili bir bülten yayınladı. Müdürlükten yapılan açıklama şöyle:   “Şebinkarahisar İlçe Emniyet Müdürlüğümüz görevlilerince Kaçakçılık olaylarında sorumluluk bölgesindeki karayollarının kullanılabileceği ihtimali üzerine, duyarlı bir şekilde yürütülen çalışmalarda 46 VD …. plakalı kamyonet durdurulmuş. Araç sürücüsü 1974 doğumlu A.Y ve yolcusu 1976 doğumlu M.S’ den şüphelenen görevlilerimiz Cumhuriyet Savcılığından alınan arama kararına istinaden araç içerisinde yaptıkları aramada:   Çeşitli markalarda 290 paket kaçak sigara ile çeşitli isimlerde 79 adet cinsel uyarıcı hap olduğu iddia edilen malzeme ele geçirmiştir.   Yapılan araştırmada şahısların kaçak malzemeleri Batum’ dan temin ettikleri ve araç içerisindeki gizli bölmelerde sınırdan geçirdikleri anlaşılmıştır.   Halkımızın sağlığını tehdit eden nerede ve nasıl üretildiği belli olmayan, birilerinin haksız kazanç elde ederek devletimizi zarara uğratan bu ve benzeri şahış ve gruplara müsaade edilmeyecektir.”    



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir