Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9044 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   26 Haziran 2013 - 10:08

Şebinkarahisar’da su kesintilerine son verecek çalışma

Büyüt
Küçült
Şebinkarahisar’da su kesintilerine son verecek
Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, İlçenin su ihtiyacını karşılayan Tutak dağından gelen su şebekesine alternatif su kaynakları ilave ederek, Şebinkarahisar’da içme suyu ihtiyacını çözüme kavuşturdu.

Şebinkarahisarda su kesintilerine son verecek çalışma

Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, İlçenin su ihtiyacını karşılayan Tutak dağından gelen su şebekesine alternatif su kaynakları ilave ederek, Şebinkarahisarda içme suyu ihtiyacını çözüme kavuşturdu.

İlhan Çabukol/Şebin Gündem

Yaz aylarında gurbetçilerin yoğun olarak Şebinkarahisar’da tatilini geçirmeleri ve buna bağlı olarak artan su sarfiyatı dolayısı ile zaman zaman su şebekelerinde aksaklıklar meydana geliyordu. 17-18-19 Ağustos ayında düzenlenecek festival sebebiyle gurbette yaşayan Şebinkarahisarlıların ilçeye akın edecek olması sebebi ile artan su sarfiyatını çözüme kavuşturan Yılancı, Tutak dağından gelen şebeke hattına alternatif su kaynakları ilave ederek su ihtiyacını çözüme kavuşturdu.

Şebinkarahisar Belediyesinin Su İşleri Müdürlüğü tarafından zor aarazi şartlarına rağmen yürütülen yoğun çalışmalar sonucunda, Tutak dağında yeni bulunan su kaynakları döşenen isale hatları ile bir araya toplandı. Yapılan yeni su deposunda toplanan alternatif su kaynakları, ilçe merkezine gelen mevcut şebekeye aktarıldı.

Başkan Şahin Yılancı, çalışmaları yerinde görmek için gittiği Tutak dağında incelemelerde bulundu. İlçenin içme suyu ihtiyacının önemli bir bölümü Tutak şebekesinden sağlandığını ifade eden Yılancı, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı. “Yaz aylarında özellikle gurbetçilerimizin yoğun olarak ilçemizde bulunduğu dönemlerde, artan su sarfiyatı ve dağdaki su kaynaklarının azalmasına bağlı olarak aksaklıklar yaşıyorduk. Ekiplerimizin son derece zor arazi şartlarında gerçekleştirdiği çalışmalar sonucunda, Tutak dağında bulunan yeni kaynakları şebekemize aktardık. İnşallah mevcut şebekeye ilave ettiğimiz bu kaynaklarla özellikle yaz aylarında yaşadığımız aksaklıklara son verecek ve şebekemizi daha verimli hale getirmiş olacağız” dedi.

www.sebingundem.com



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir