Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7095 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   20 Haziran 2012 - 22:10

Şehidimizi Bağrımıza Bastık.

Büyüt
Küçült
Şehidimizi Bağrımıza
Hakkari ili Yüksekova ilçesi Yeşiltaş Karakolu'na düzenlenen hain saldırıda şahadet mertebesine ulaşan Giresun'lu Piyade Er Yaşar Doymuş Tirebolu'da toprağa verildi.

Hakkari ili Yüksekova ilçesi Yeşiltaş Karakolu'na düzenlenen hain saldırıda şahadet mertebesine ulaşan Giresun'lu Piyade Er Yaşar Doymuş Tirebolu'da toprağa verildi.

ŞEHİDİMİZİ BAĞRIMIZA BASTIK..

 

Hakkari ili Yüksekova ilçesi Yeşiltaş Karakolu'na düzenlenen hain saldırıda şahadet mertebesine ulaşan Giresun’lu Piyade Er Yaşar Doymuş'un cenazesi, Van'da düzenlenen askeri törenin ardından hava yoluyla Trabzon'a,  oradan da ambulansla Tirebolu’ya getirildi. Şehidimiz cenaze töreni anına dek İlçe devlet Hastanesi morguna teslim edildi. 

 

 

Kahraman şehidimizin cenazesini  ailesi, Tirebolu Kaymakamı Günhan Yazar, Giresun Jandarma Komutanı Jn.Albay İsmail Çetinbaş, İlçe Belediye Başkanı Burhan Takır ile mülki ve askeri erkan, vatandaşlar karşıladı.

 

Oğlunun Cenazesini karşısında gören yüreği yanık anne Kader Doymuş, hazin manzara karşısında fenalaştı ve sağlık ekipleri ona yardımcı oldular.

 

Kalabalık bir grup, Karadeniz Sahil Yolu mevkiisin de, hastane önüne kadar yürüyüş gerçekleştirdi ve  terör örgütü aleyhinde slogan attılar, hain saldırıyı lanetlediler.

 

 

İlçede durum böyle iken, Türkiye Kamu-Sen Giresun İl Temsilciliğince bir basın açıklaması yapıldı.

 

Haydar Aliyev Parkı'nda yapılan basın açıklamasında, Türkiye Kamu-Sen Giresun İl Temsilcisi Arif Çetinkaya, hain saldırıyı kınadı ve ; ''Türkiye Cumhuriyeti, büyük ve güçlüdür. Türk milleti bu ülkeyi çapulculara bırakmayacak kadar vatan sevdalısıdır. Bin yıllık kardeşliğe leke sürmeye çalışan çapulcular, Kandil'de kustukları kanda boğulacaktır'' diye konuştu.

 

Görele ilçesinde de, protesto yürüyüşü yapıldı.  Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, çeşitli slogan eşliğinde Kumyalı mahallesi Liman bölgesine dek yürüdüler.

Vatandaşlar, şehitlerimize devamlı dualar gönderdiler.

 

Haber: Selami Çelebi





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir