Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3041 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   03 Ağustos 2023 - 08:48

Şehrimizi Güzelleştirmeye Devam Ediyoruz

Büyüt
Küçült
Şehrimizi Güzelleştirmeye Devam

Bulancak Yeni Belediye Hizmet Binası ve Yeni Meydan düzenlemesinde sona yaklaşılırken, çevre düzenlemesi kapsamında Belediye Başkanı Recep Yakar, yeni Belediye Hizmet Binası arkasına kendi elleriyle dört adet Ihlamur Ağacı dikti.

Belediye Başkanı Recep Yakar; “İlçemizin her noktasında çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.  Yeni Belediye Hizmet Binamızın Millet Caddesiyle buluştuğu noktaya 4 adet “ıhlamur ağacı“ dikimini gerçekleştirdik. Yine yeni Meydan alanında sona geldik. Önceden 1.5 dönüm alana sahip olan şehir Meydanımızı 3.5 dönüme çıkardık ve altını kapalı otopark yaptık. Burada da büyük saksılarla çeşitli ağaç türlerini konumlandırıp meydanımızı güzelleştireceğiz. Alınterinin olduğu her yerde güzellikleri büyütmeye devam edeceğiz. Hayırlı olsun”dedi. 

 

#Bulancak

#ŞehrinSeninHerşeyin

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir