Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6761 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   12 Ekim 2012 - 00:52

Sertifikalarını Başkan Aydın'dan aldılar.

Büyüt
Küçült
Sertifikalarını Başkan Aydından
KOSGEB Girişimcileri Sertifikalarını Başkan Aydın'dan aldılar.

KOSGEB Girişimcileri Sertifikalarını Başkan Aydın’dan aldılar.

 

Belediyemiz işbirliği ile 15.08.2012-03.09.2012 tarihleri arasında gerçekleşen KOSGEB Uygulamalı  Girişimcilik eğitiminin sertifikaları Bulancak Sanayi ve Ticaret Odası salonunda düzenlenen programla sahiplerine verildi.

 

Bugün (10.10.2012) saat 10:00 da Bulancak Sanayi ve Ticaret Odası Salonunda düzenlen programda girişimcilik eğitimini tamamlayan 30 KOBİ  adayı düzenlenen törenle sertifikalarını aldılar. Törene Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, Başkan Yardımcıları Niyazi KARAİBRAHİM ve Ömer Faruk KÖSEOĞLU, Bulancak Sanayi ve Ticaret Odası Meclis Başkanı Nurettin ZERE, KOSGEB Uzmanı Elif YILDIRAN, Eğitmen Giresun Üniversitesi Öğretim görevlisi Yrd. Doç. Dr. Muaffak SARIOĞLU, Belediye ve Ticaret Odası Meclis üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri Recep HIDIR ve Köksal ÖZDEMİR, basın mensupları ve kursiyerler katıldılar.

 

 

KOSGEB eğitmeni Yrd. Doç. Dr. Muaffak SARIOĞLU, gerçekleşen eğitimle ilgili bilgiler vererek, Bulancak’a 30 yeni KOBİ’nin hayırlı olması diledi.

 

KOSGEB uzmanı Elif YILDIRAN ise, sertifika sahibi KOBİ adaylarına teknik bilgiler vererek, KOSGEB’e gelmelerini ve yol haritalarını belirlerken her türlü konuda yardımcı olacaklarını belirtti.

 

Daha sonra kürsüye davet edilen Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN ise “KOBİ adaylarını açılacak olan yeni işyerleri için şimdiden kutluyorum. Bir malı üretmek değil, satmak para kazandırır ” diyen Başkan konuşmasında;

 

“Bu gün Belediye ve KOSGEB ortaklığında, Giresun ilinde bir ilki gerçekleştirmiş olmanın sevincini yaşıyoruz. Bu arkadaşlarımız bizlere gelerek böyle bir kursun açılmasını talep ettiler. Mevzuat açısından yetkimizin olduğunu öğrendik ve talepleri karşılamak üzere kurslarımızı başlattık.  İlk etapta bugün 30 arkadaşımızı sertifika sahibi yaptık. Yoğun talep üzerine iki kurs daha ekleyerek 2012 yılı içinde toplamda 90 kişiyi sertifika sahibi yapmış olacağız. Biz arkadaşlarımıza deriz ki, herkesin yaptığı işi yapmayalım. Büyük şehirleri gezelim, kim neler yapıyor. İlçemizde olmayan farklı bir iş kolu olarak neler yapabiliriz, bunu araştıralım. Yani herkesin yaptı işi değil, farklı bir iş yapabilmenin gayretini gösterelim.

 

Böyle bir imkânı halkımıza sunan başta hükümetimiz olmak üzere, bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Yine bu projenin gerçekleşmesinde salonundan yararlandığımız Sanayi ve Ticaret Odasına da ayrıca teşekkür ediyoruz. KOBİ adayı arkadaşlarıma iş hayatı ve yaşamında başarılar diliyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.

 

Program, sertifika töreni ve çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.

 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir