Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6708 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   28 Mayıs 2013 - 18:41

Silah tutkularını SPORA dönüştürüyorlar...

Büyüt
Küçült
Silah tutkularını SPORA
Bulancak Avcılar ve Atıcılar Derneği tarafından her yıl düzenlenen ve geleneksel hale getirilen ''2013 BULANCAK GELENEKSEL TRAP ŞENLİĞİ'' 2 Haziran 2013 Pazar günü yapılacak.

Silah tutkularını SPORA dönüştürüyorlar…

Bulancak Avcılar ve Atıcılar Derneği tarafından her yıl düzenlenen ve geleneksel hale getirilen “2013 BULANCAK GELENEKSEL TRAP ŞENLİĞİ” 2 Haziran 2013 Pazar günü yapılacak.


Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün himayesinde, Bulancak Belediyesi ve GİRSAN Silah ve Makine Sanayi A.Ş.’nin katkılarıyla; Bu yıl “Silah tutkumuzu SPORA dönüştürüyoruz…” temasıyla gerçekleştirilecek olan “2013 Bulancak Geleneksel TRAP Şenliği” ne Samsun, Ordu ve Giresun il ve ilçelerinden yoğun katılım bekleniyor.

Bulancak Pazarsuyu Mevkii “Haluk Sarıgöl TRAP atış sahası” nda (Fatih Otomotiv Karşısı), 2 Haziran Pazar günü saat 10.00’da başlayacak yarışmalar tüm avcı ve sporcu atıcılara açık olup, bu yıl ilk kez bayan sporcularda yarışacak.

Yarışmalar; Ferdi, takım ve bayanlar kategorilerinde yapılacak olup, dereceye girenlere kupa, madalya ve çeşitli ödüller verilecek.

Bulancak Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Kenan ÖZDEMİR; “Bölgemizde özellikle son yıllarda gerek yapılan etkinlikler, gerekse elde edilen başarılarla dikkat çekmeye başlayan atıcılık sporlarından olan TRAP atıcılığında Bulancak olarak öncülüğümüzü  ve farkımızı bu yılda sürdürüyoruz. Sezon itibarı  ile bölgede yapılan tüm organizasyonlara Bulancaklı atıcılar olarak da iştirak edip güzel başarılara imza atıyoruz. 2 Haziran’da yapacağımız etkinliğimizle de bu konuda ki farkımızı bir kez daha ortaya koyacağız” dedi.

Başkan ÖZDEMİR açıklamasının devamında; Bu yıl  “Silah tutkumuzu SPORA dönüştürüyoruz…” temasını işleyeceğimiz organizasyonumuzla, silahın çok daha iyi amaçlarla da kullanılabileceğine, sporun mücadele ve kazanma ruhunun yanı sıra, birleştiricilik ve kardeşliği geliştirici unsurlarının silaha olan sevgi ve tutkuyu da kapsayabileceğini göstermeyi amaçladık. Yıllardır yaptığımız organizasyon ve etkinliklerde avcı ve atıcı için bir tutku olan silah, bu etkinliklerle mücadelenin, kazanmanın, sevincin, paylaşmanın ve arkadaşlığın enstrümanı olmuştur. Bu yıl bu tutkumuza bayanları da dahil ederek onların da bu duyguları yaşamasını umuyoruz. 2 Haziran 2013 Pazar günü yapılacak etkinliğimize tüm avcı, atıcı ve dostlarımızı bekliyoruz…” dedi.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir