Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6601 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   25 Şubat 2021 - 12:15

SİZ EVDE KALIN, BİZ SİZE GELİRİZ

Büyüt
Küçült
SİZ EVDE KALIN, BİZ SİZE
Tüm dünyayı etkisi altına alana Korona virüs ile mücadele kapsamında aşı sırası gelen vatandaşların Aile hekimlerinde yaptırmak istedikleri takdirde ulaşım konusunda Keşap Belediyesi Kovid-19 birimi tarafından sağlanacak.

Konu ile ilgili açıklama yapan Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür ‘’65 Yaş ve üstü olan, aşı sırası gelen kıymetli büyüklerimiz Covid-19 aşılarını evlerinde yaptırabilmektedir. Aile Hekimlerinde yaptıracak, belediyemiz sınırlarında ikamet etmekte olan hemşehrilerimizin bir gün önce adres ve telefon bilgilerini 0534 893 3381 ve 0454 641 4044 numaralarımıza bildirmeleri üzerine ulaşım konusunda yardımcı olunacaktır. Belediyecilik her an hizmette olmak demektir. Biz Keşap Belediyesi olarak her daim vatandaşlarımızın yanındayız. Çünkü hayat hep beraber güzel. Evde kal çağrılarımızı yineliyoruz. Birlik ve beraberlik şuuru içinde Korona virüsü yeneceğiz. Daha güzel aydınlık ve ferahlık dolu günler bizi bekliyor İnşallah. Biz Birlikte Keşap'ız"dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir