Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6472 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   09 Ağustos 2012 - 16:25

Sokak iftarı Şemsettin ve Sisin Mahallesindeydi.

Büyüt
Küçült
Sokak iftarı Şemsettin ve Sisin
Sokak iftarlarının dördüncüsünü Şemsettin ve Sisin Mahallesi sakinleriyle beraber Şemsettin Mahallesinde yapıldı

Sokak iftarı Şemsettin ve Sisin Mahallesindeydi.

              Sokak iftarlarının dördüncüsünü Şemsettin ve Sisin Mahallesi sakinleriyle beraber Şemsettin Mahallesinde yapıldı

500 kişinin katıldığı program, Şemsettin ve Sisin Mahallesinin ortak noktasında, eski İlkokulun sahasında gerçekleşti. Programa Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, Başkan Yardımcısı Niyazi KARAİBRAHİM,  Ak Parti İlçe Başkanı Hamit KARAOĞLANOĞLU, Meclis Üyeleri Veysel MEMİŞ, Ahmet ERDEM, Hamdi ALPARSLAN ve Orhan GÜNGÖR, Şemsettin Muhtarı İbrahim ELMAS, Sisin Muhtarı Bahtiyar KARABAŞ, Şemsettin Camii İmamları Bilal NESİL, Cihat APAYDIN, Basın mensupları ve mahalle sakinleri katıldılar.

İftar sonrası yapılan yemek duasının ardından kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, konuşmasında; “Kıymetli muhtarlarım, sevgili Şemsettin ve Sisin Mahallesinin değerli sakinleri hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz, soframızı bereketlendirdiniz. Allah kabul eylesin, Allah’ta sizin ömrünüzü bereketlendirsin. Ne güzel hep beraber bir arada olduk. Birlikte orucumuzu açtık. Bu sene ilk defa bu tür bir uygulama yapıyoruz. Bu dördüncü iftarımız. Bir dört tane daha yapmayı hedefliyoruz. İnşallah seneye her mahallede ayrı ayrı yapmayı planlıyoruz. Belki eksikliklerimiz, noksanlıklarımız olabilir. Sofrada bereket, davette bereket vardır. Emin olun bu akşamki yemeğin bedelini İstanbul’dan birisi karşılıyor. Kendisi Elazığlı ama kimin lokmasının kime nasip olacağını bilemiyorsun. Dolayısıyla ben bu ağabeyimize ki adı da Abdulbaki KENT teşekkür ediyorum. Bu ağabeyimizi bizlerle tanıştıran ilçemize getiren Zeytinburnu Belediye Başkanımızdır. Onlara da teşekkür ediyoruz. Tekrar hoş geldiniz sefalar getirdiniz, geceniz mübarek,geleceğiniz aydınlık olsun. Allah kabul eylesin” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir