Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6560 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   22 Temmuz 2013 - 12:57

Sokak İftarlarımız devam ediyor

Büyüt
Küçült
Sokak İftarlarımız devam
Sokak iftarlarının yedincisini Şemsettin ve Sisin Mahallesi sakinleriyle beraber Şemsettin Mahallesi Eski Cengiz Topel İlkokulu bahçesinde yaptık.

 500 kişinin katıldığı program, Şemsettin ve Sisin Mahallesinin ortak noktasında, eski İlkokulun sahasında gerçekleşti. Programa Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın, Ak Parti İlçe Başkanı Hamit Karaoğlanoğlu, Meclis Üyeleri Ahmet Erdem, Hamdi Alparslan, Orhan Güngör ve Mehmet Aybar, Şemsettin Mahallesi Muhtarı İbrahim ELMAS, Kızılot Mahallesi Muhtarı Erol Yeriş, Ballıca Mahallesi Muhtarı Ahmet Özdemir, Şemsettin Camii İmamları Bilal NESİL, Cihat APAYDIN, Basın mensupları ve mahalle sakinleri katıldılar.

İftar sonrası yapılan yemek duasının ardından kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, konuşmasında; “ Kıymetli misafirler, hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Hepinize afiyet olsun. Geçen sene başlattığımız sokak iftarlarının bu yıl ikincisini gerçekleştiriyoruz. Bugün yedinci mahallemiz, Kızılot mahallesinden başladık. Acısu, Güzelyalı, Sanayi, Bahçelievler, Saraçlı ve Şemsettin ile Sisin Mahallelerinin birlikte gerçekleştiriyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bizim soframızı bereketlendirdiğiniz için, davetimize icabet ettiğiniz için hepinize minnetlerimizi sunuyorum. Allah ramazanınızı ve orucunuzu kabul eylesin. Bizimle birlikte sürekli iftar iftar gezip, oruçlarını açmadan bize hizmet eden bu sevgili arkadaşlarımıza, bu yemek dağıtım firmasının bütün çalışanlarına da bir kez daha huzurlarınızda teşekkür ediyorum, hakkınızı helal edin. Hepinize hayırlı akşamlar diliyorum” dedi.


   

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir