Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7489 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   24 Ocak 2014 - 03:05

Sosyal Denge Sözleşmesini tazeledi

Büyüt
Küçült
Sosyal Denge Sözleşmesini
Bem-Bir Sen Şebinkarahisar Belediyesinin 2013 yılı Aralık ayında biten Sosyal Denge Sözleşmesini Belediye Başkanı Sayın Şahin YILANCI,

Şebinkarahisar Belediyesi Sosyal Denge Sözleşmesini tazeledi.

Bem-Bir Sen Şebinkarahisar Belediyesinin 2013 yılı Aralık ayında biten Sosyal Denge Sözleşmesini Belediye Başkanı Sayın Şahin YILANCI’nın göstermiş olduğu hoşgörü ve anlayışla bir önceki SDS’ye göre 20 puanlık bir artışla %75 olarak daha üst seviyeye çekerek 22.01.2014 günü SDS’ yi imzalamıştır.

Sayın Başkan YILANCI zor şartlar altında çalıştıklarını ve memur arkadaşlarımızın da çalışma koşullarının daha da geliştirilmesinde faydasını olacağını düşündüğümüz bu artışın memurlara hayırlı olmasını dileyerek memur arkadaşların görevlerindeki hassasiyetlerinin ve performanslarının artmasını dilediğini ifade etti. Bem Bir Sen Başkanı Sayın Fethi ELMAS yaptığı açıklama da ; “bu oran başta memur arkadaşlarımız olmak üzere biz  sendika yönetimini de memnun etmiş, Sayın YILANCI’ya memur arkadaşlarımıza yapmış olduğu artıştan dolayı ve sendikamıza vermiş olduğu değerden dolayı teşekkürü bir borç biliyoruz. Kendisine görevlerinde başarılar dileriz.” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir