Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8165 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   06 Aralık 2012 - 18:18

Su Depolarında Bakım ve Yenileme

Büyüt
Küçült
Su Depolarında Bakım ve
Su depolarında bakım onarım ve yenileme çalışmaları başlatıldı.

Su depolarında bakım onarım ve yenileme çalışmaları başlatıldı.

Bulancak Belediyesi Su işleri birimi tarafından ilçemizde bulunan  içme suyu depolarının dış boya ve çevre düzenlemesi ile bakım ve onarımı yapılıyor.

Yapılan çalışmayla, pazarsuyu havzasında bulunan iki su kuyusu boya işlemi tamamlandı. Çevre düzenlemesi devam ediyor. Yine, Pazarsuyu şantiyesinde bulunan toplama havuzu klorlama tesisinin çevre düzenlemesi ve boya işlemi tamamlandı.

Şehrin yüksek kesimlerinde bulunan depolara kuyulardan su pompalanmasında kullanılan 14 adet pompa da yenilendi.  İhsaniye Mahallesi Şemsettin Caddesinde bulunan 3 adet su deposu binası ve pompa dairesinin boyanmasıyla çalışmalar tamamlanacak. Konuya ilişkin bir açıklama yapan Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN;

“Bilindiği gibi içme suyu şehir şebekemizin tamamı AB içme suyu projesi ile yenilenecek. Bu projenin yakın zaman içinde kazma vurularak inşaatının başlamasını bekliyoruz. Proje kapsamında her ne kadar yeni depolar yapılacak olsa da, mevcut depolarımızın hemen hemen tamamı kullanılmaya devam edecek. Dolayısıyla mevcut depolarımızı korumak için bakım ve onarımını yaptık” dedi.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir