Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8956 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   29 Kasım 2012 - 19:44

Sulama Sistemi Dağıtımı Yapıldı

Büyüt
Küçült
Sulama Sistemi Dağıtımı
Şebinkarahisar' da Organik Tarım Üreticilerine Sulama Sistemi dağıtımı yapıldı.

Sulama Sistemi Dağıtımı Yapıldı

Şebinkarahisar’ da Organik Tarım Üreticilerine Sulama Sistemi dağıtımı yapıldı.   Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şubesi konu sorumlusunca Şebinkarahisar ilçesinde üretimi yaygın olarak yapılan Dut üretiminin Organik olarak ta üretilebilmesi için 16 üreticimizde 65 dekar alanda organik Dut yetiştiriciliği Projesi çalışmaları kapsamında Sulama Sistemi tesis etmek üzere her bir üreticimize; 60 metre 63/10 atm. pe100 boru, 1 adet 63 mm krs vana, 1 adet63 mm. kum filtresi, 2 adet63 mm kabı adaptör, 1 adet63 mm kabı körtapa, 15 adet 63/20 mm pe kolye, 9 adet20/16 mm çıkış nipeli, 3 adet16 mm körtapa, 450 metre16 mm ype boru, 108 adet4 lt/sa. katif damlatıcı, 2 adet manometre, 30 adet teflon bant malzemesi teslim edildi.   Modern Sulama Sistemi ile beraber Organik üretimde kalite ve verim artışı bekleniyor.  



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir