Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7661 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   29 Temmuz 2013 - 20:58

Tatlı “Bulancak iskelesini tekrar uzatacağız”

Büyüt
Küçült
Tatlı “Bulancak iskelesini tekrar
Giresun AK Parti Milletvekili Adem Tatlı’nın ilçe gezileri sürüyor.

Tatlı “Bulancak iskelesini tekrar uzatacağız”

 Giresun AK Parti Milletvekili Adem Tatlı’nın ilçe gezileri sürüyor.

Merkez, Yağlıdere, Alucra, Şebinkarahisar, Görele, Keşap, Tirebolu, Espiye, Piraziz ve Çamoluk’ta esnaf gezileri yapan Tatlı, Cumartesi günü  Bulancak İlçesinde bir kaç nokta ziyareti yaptı. Bulancak Devlet Hastanesi, Dere ıslahlarını gezen Tatlı, Bulancak İskelesini de gezerek incelemede bulundu.

 İskele ziyareti sırasında 30 metre daha uzatma sözü

 Seçim öncesi Bulancak için hep tartışma konusu olan iskelenin uzatılması konusunda söz veren ve kendi girişimleri sonucunda 30 Metre uzatılan iskeleyi gezen Tatlı, iskele ziyareti sırasında Genel Müdürü telefonla arayarak, iskelenin en az bir 30 metre daha uzatılması konusunda telkinlerde bulundu.

 Tatlı “En az 30 metre daha uzatacağız” 

 Telefon görüşmesi ardından görüşlerini aldığımız Milletvekili Tatlı, yetkililerle görüştüğünü  bu sene içinde Bulancak İskelesinin en az 30 metre daha uzayacağı konusunda teyit aldığını belirtti. Tatlı, “Biz bu konuda sözümüz vermiştik. Bu sözün ilk etabını tuttuk. İkinci etap için yetkili genel müdürle görüştüm ve bu sene içinde en 30 metre daha uzama yapılması için teyit aldık. En kısa sürede iskelemiz bir 30 metre daha uzayacak ve çevre düzenlemesi yapılarak ışıklandırılacak” dedi 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir