Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8055 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   25 Kasım 2011 - 19:01

Tek Kişilik Fındık Tanıtım Organizasyonu

Büyüt
Küçült
Tek Kişilik Fındık Tanıtım
Giresun'un Bulancak İlçesinde, bir kuyumcuda satış temsilcisi olarak çalışan Mehmet Arslan isimli vatandaş, fındığın tanıtımı için sıra dışı bir çaba gösteriyor.

Giresun’un Bulancak İlçesinde, bir kuyumcuda satış temsilcisi olarak çalışan Mehmet Arslan isimli vatandaş, fındığın tanıtımı için sıra dışı bir çaba gösteriyor.

Mesaisinden arta kalan zamanlarda özenle paketleyip tespit ettiği adreslere fındık gönderen Mehmet Arslan, bugüne kadar ülkenin dört bir köşesindeki tanınmış birçok isme fındık göndermiş.

Cumhurbaşkanından meclis üyelerine, belediye başkanlarından sanatçılara, futbolculardan iş adamlarına kadar bir çok önemli isme fındık gönderen Mehmet Arslan, yılda ortalama 40 kilo fındığı, birer kiloluk hediye paketleri halinde tanıtım amaçlı hediye ediyor.

Herhangi bir karşılık beklemediğini, yaptığı işin lezzetinin kendisine karşılık olarak yettiğini belirten Mehmet Arslan hediye ettiği fındığın bir kısmını kendi fındığından çerezlik olarak ayırdığı fındıktan, büyük bir kısmını da satın alarak gönderiyor.

Fındığın tanıtımını üç yıldır kendisine bir misyon olarak gördüğünü belirten Mehmet Arslan, “Yaptığım bu tanıtım faaliyetini tamamen kendi bütçemden, zamanımdan ve maaşımdan artırarak yapmaya çalışıyorum. Bundan da son derece mutluluk duyuyorum” şeklinde konuştu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir