Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7004 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   01 Kasım 2013 - 23:34

Tirebolu' da Hıdır Aday Adayı

Büyüt
Küçült
Tirebolu da Hıdır Aday
AK Parti Tirebolu İlçe Başkanı Ömer Hıdır'ın Tirebolu İlçe Teşkilat binasında, teşkilat mensupları ve ilçe halkının katılımıyla yapmış olduğu Belediye Başkan aday adaylığı başvurusuna ilişkin basın açıklaması

Çok kıymetli mahalle başkanları, Teşkilatımızın olmazsa olmazları Kadın Kolları ve Gençlik Kolları yönetim kurulunda bulunan kardeşlerim,

AK Partinin birbirinden kıymetli üyeleri…

Basınımızın güzide temsilcileri…. Hepinizi saygıyla selamlıyorum.

Toplantımıza hoş geldiniz.

  2001 yılında AK Parti Tirebolu İlçe Teşkilatını kurarken, bu günleri hayal bile etmemiz mümkün değildi. O günlerde yaşanılan sıkıntıları, zorlukları birçoğunuz çok iyi biliyor. Hamdolsun o günlerden bu günlere geldik. 2002 yılından bu yana yapılan hamlelerle Türkiye’miz daha ileri düzeylere ulaştı. Sağlık, ulaşım, haberleşme, sanayileşme ve birçok alanda devrim niteliğinde gelişmeler yaşadık. Bunu hep birlikte, beraberce gördük.

Türkiye dünya coğrafyasında her alanda adını sıkça söz ettirir bir konuma geldi. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gece-gündüz gayretleri neticesinde birçok alandaki gelişmelere imza attı. Fedakarca çalışmaların en son meyvesi olarak bugün artık milletin meclisindeki bir yasak daha ortadan kalktı. Kamuda çalışan bacılarımız başörtüsü özgürlüğüne kavuştu. 

Yerelde de halkımız hak ettiği hizmetleri almaya başladı.  Bunu en yakınımızda olan komşu ilçelerimizde de görüyoruz. AK Partili belediyelerin hizmetleri ilçe ve beldelerinde halkın yüzünü güldürmekte.

Tarihi dokusu ve coğrafi özellikleri ile Giresun’un hatta Karadeniz’in gözbebeği olan ilçemiz Tirebolu, maalesef Ak Parti iktidarının hizmetlerinden yeterli ve hak ettiği şekilde yararlanamamıştır. Marka şehirlerin mimarı olan bir kadroyla Türkiye’ye çağ atlatan Ak Partinin hizmetlerinden ilçemizin de faydalanmasını sağlamak, sözde değil özde marka kent yapmak için bu güne kadar sürdürdüğüm ilçe başkanlığı görevinden istifa ederek Tirebolu Belediye Başkan aday adayı oldum.

İlçemiz adına hayırlara vesile olmasını temenni ederim.01.11.2013

 Ömer HIDIR

AK PARTİ

TİREBOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir