Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8381 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   02 Mayıs 2012 - 18:57

Tirebolu' da Temel Atma Töreni

Büyüt
Küçült
Tirebolu da Temel Atma
Tirebolu erkek öğrenci yurdunun temeli 5 Mayıs 2012 tarihinde saat 14.00'da atılıyor.

TİREBOLU’DA TEMEL ATMA TÖRENİ 

 

*Tirebolu erkek öğrenci yurdunun temeli 5 Mayıs 2012 tarihinde saat 14.00’da atılıyor.

* 200 kişilik öğrenci yurdu İstanbul Milletvekili Mehmet Domaç tarafından bir hayır sahibine yaptırılıyor. Yurt binasının yeri Tirebolu Belediye Başkanı Burhan Takır tarafından verildi.

 

Tirebolu’da öğrencilerin konaklama sorununa çözüm getirmek amacıyla yapılacak olan Tirebolu erkek öğrenci yurdunun temeli 5 Mayıs Cumartesi günü saat 14.00’da atılacak.

İstanbul Milletvekili Mehmet Domaç’ın girişimi sonucu yapılacak olan 200 kişilik erkek öğrenci yurdunun finansmanını hayır sahibi Osman Bakırcı, yurt binasının yerini Tirebolu Belediye Başkanı Burhan Takır sağladı.

Helimağa Burnu’nda yapılacak yurt binası ile öğrencilerin Tirebolu’da yaşadığı önemli bir soruna çare bulunmuş  olacak.

Konuyla ilgili olarak görüşlerini açıklayan Mehmet Domaç; “Tirebolu’nun önemli ihtiyaçlarından birini devletten beklemeden yapıyoruz. Tirebolu’da öğrencilerin konaklama sorununa çare olacak yurt binasının temel atma törenine Tirebolululara davet ediyoruz. Tirebolu’ya bir yurt binası yapma projemizin finansman açısından gerçekleşmesini sağlayan dostum Osman Bakırcı’ya da teşekkür ediyorum. 200 kişilik yurt binasının bitmesiyle birlikte ilçemiz üniversite tercihlerinde avantajlı bir konum elde edecektir” dedi.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir