Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5104 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   15 Mayıs 2013 - 10:45

Tiyatro Günleri Festival Yürüyüşü

Büyüt
Küçült
Tiyatro Günleri Festival
Bulancak Belediyesi "14. Mürsel Gülmez Tiyatro Günleri" festival yürüyüşü bugün saat 13.30'da coşkulu bir kalabalıkla cezaevi kavşağından başlayarak Bulancak meydanında son buldu.

Festival yürüyüşüne Yer Gök Aşk dizi oyuncularından ve Bulancak Sanat Tiyatrosu Sanat Yönetmeni de olan Şahin Ergüney, Remzi Evren, Enver Okay,  Kaymakam Tayfur Elbasan, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Uğurelli, AK Parti İlçe Başkanı Hamit Karaoğlanoğlu, CHP İlçe Başkanı Fatma Karaibrahim Canik, İl Genel Meclis Üyesi Ömer Mustafa Yılmaz, Bulancak Sanat Tiyatrosu oyuncuları ile yerli ve yabancı tiyatro oyuncuları ve çok sayıda tiyatro sever katıldı.

 

Etkinlikte konuşma yapan Başkan Aydın; “Sayın Kaymakamım, çok kıymetli misafirler, ilçemizi ve festivalimizi renklendiren çok kıymetli davetliler hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Bugün ne güzel hep bir aradayız. Bütün düşünceler, bütün siyasi akımlar birlikte harekete geçti. Bulunduğumuz yerde nefret yok bulunduğumuz yerde kin yok. Bulunduğumuz yerde sevgi var, merhamet var ve paylaşmak var. Bulunduğumuz yerde şehit cenazesi yoktu. Bulunduğumuz yerde istismar edilecek bir konu yoktu. Bulunduğumuz yerde bizi bir araya getirecek bir büyük acımız yoktu. Ne vardı aramızda, sevgi vardı. Paylaşmak vardı. Ve bir de vefa vardı. Kime o vefa, güzel insan Mürsel Gülmez’e duyulan vefadır. İnsanlar nasıl yaşarlarsa öyle ölürlermiş. Mürsel Gülmez güzel yaşadı ve güzel öldü. 1999 depreminde kendisiyle hiçbir bağı olmayan depremzedelere su ve erzak yardımı götürdü ve geri dönüşünde trafik kazası geçirerek vefat etti. Kendisine ve arkadaşlarına Allah’tan rahmet diliyoruz. Sadece bütün insanların birbirine bağlı olması gereken bir bağ vardı onda. İçinde merhamet vardı. Paylaşmak vardı. Şefkat vardı. İşte bizi de Mürsel Gülmez’le birlikte ölmeyen o düşünce, o duygu bizi bir araya topladı. Ben katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Misafirlerimize bizi onurlandırdıkları için güzel bir anı olarak bizimle beraber bu etkinliğe katıldıkları için kendilerine teşekkür ediyorum. Ve bu güzel geleneğin bu güzel ilçemizin güzel insanları ile birlikte sonsuza dek yaşamasını, yeni vefaların eklenerek büyümesini diliyor hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Daha sonra Giresun Folklor ekibi oyunlarını sergiledikten sonra Bulancak Sanat Tiyatrosu, sokak tiyatro gösterisi yaptı. İzleyenlerin büyük ilgisini çeken gösteriler Tiyatro sanatçısı Şahin Ergüney’in 19 Mayıs 2013 tarihine kadar sürecek olan tiyatro günlerine tüm Bulancak halkını davet etmesiyle sona erdi.

     
  

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir