Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7647 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   16 Mayıs 2013 - 11:08

Tiyatroculardan Ziyaret

Büyüt
Küçült
Tiyatroculardan
"Bulancak Belediyesi 14. Mürsel Gülmez Tiyatro Günleri" etkinlikleri kapsamında İlçemize gelen "Yer Gök Aşk" dizisi oyuncuları, Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın'ı makamında ziyaret ettiler.

Tiyatroculardan Ziyaret

"Bulancak Belediyesi 14. Mürsel Gülmez Tiyatro Günleri" etkinlikleri kapsamında İlçemize gelen "Yer Gök Aşk" dizisi oyuncuları, Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın'ı makamında ziyaret ettiler.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete, “Yer Gök Aşk” dizi oyuncularından Remzi Evren, Enver Okay ve Bulancak Sanat Tiyatrosu Sanat Yönetmeni de olan Şahin Ergüney ile Bulancak Sanat Tiyatrosu ekibi katıldılar.

Ziyaretle ilgili duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Aydın, “Belediyemizin düzenlemiş olduğu “14. Mürsel Gülmez Tiyatro Günleri” gibi önemli bir organizasyonun gerçekleşmesinde bizleri yalnız bırakmayarak eşlik ettiğiniz için sizlere teşekkür ederim” diyerek ziyarete gelen tüm oyuncuları teker teker tebrik etti. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Niyazi Karaibrahim’de hazır bulundu.

Fiskobirlik Kamu Yararına Kullanılmalı

Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın, FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüştü.

Başkan Aydın, Bulancak’ta Fiskobirlik’e ait olan 3.800 m2’lik yerin kamulaştırma kararı ve yerin satışı ile ilgili Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkan’ı Bayraktar ve yönetim kurulu üyeleri ile görüş alışverişinde bulundu.

             Belediye Başkanı Aydın’ın yapmış olduğu açıklamada; “Fiskobirlik’in kamuya hizmet edebilecek bir yere dönüşmesi konusunda kararlıyız. Geçtiğimiz haftalarda bu konuya ilişkin adımlar attık. Bugün de Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri ile görüşerek teklifimizi sunduk. Şimdi Yönetim Kurulunun olumlu cevabını bekliyoruz. Amacımız milletin malı olan Fiskobirlik’in yine milletin malı olarak kalmasıdır. Bizler gayrimenkul peşinde değiliz üreticinin alın teri olan bu arazi satılacaksa özel sektörün alması yerine milletimizin malı olan belediyemizin almasından yanayız” dedi.

  

SGK İlçe Müdüründen ziyaret

Sosyal Güvenlik İlçe Müdürü İbrahim Haliloğlu, bugün Bulancak Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın'ı makamında ziyaret etti.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İlçe Müdürü Haliloğlu, 13 – 19 Mayıs 2013 tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla Başkan AYDIN’ı ziyaret etti. Ayrıca ziyarette,  İlçe Binasının kalıcı bir yere kavuşturulması için arazi yeri ile ilgili görüş alış verişinde bulunuldu.

 

Başkan AYDIN,  “Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında yapılan ziyaretten mutluluk duyduğunu belirterek, “Sosyal Güvenlik Kurumu'nun son yıllarda en çok değişim ve gelişim yaşayan kurumların başında geldiğini, bundan dolayı da mutluluk duyduğunu söyledi. Her geçen gün bu kurumun hizmet kalitesini artırarak vatandaşları memnun ettiğini sözlerine ekleyen Başkan Aydın, SGK’nın kiracı konumundan kurtularak kendilerine ait kalıcı bir yere kavuşması bizimde temennimizdir. SGK’nın ilçemizde tespit edecekleri makul bir yer olduğu takdirde bizlerde elimizden gelen destek ve yardımı sağlayacağız” dedi.


      

Gençlik Haftası Töreni

Başkan Aydın, gençlik haftasının başlaması dolayısıyla Bulancak Cumhuriyet Meydanında düzenlenen çelenk koyma törenine katıldı.

Gençlik Haftası yürüyüşü, Anadolu Öğretmen Lisesi önünden başlayarak Cumhuriyet Meydanı’nda son buldu. Çelenk koyma törenine Başkan Aydın, İlçe Kaymakamı Tayfur Elbasan, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Uğurelli, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hasan Bulut ile okul müdürleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

 Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen tören, Saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve Atatürk Anıtı'na çelenk konularak devam etti.

 Günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hasan Bulut’un konuşmasından sonra Bulancak Sabiha Raşit Özdemir Anadolu Sağlık Meslek Lisesi folklor ekibinin gösterisiyle program sona erdi.

 

 
Kurdoğlu Ailesinden Ziyaret

Milli Mücadele Kahramanlarımızdan Hacı Hafız Mustafa Zeki Kurdoğlu'nun aile eşrafı Başkan Aydın'a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Ölümünün 59. yılında Merhum’un adına verilen Kurdoğlu Meydanında ve Kabri başında Belediyemiz tarafından ilk defa organize edilen “Hacı Hafız Mustafa Zeki Kurdoğlu'nun 10. yıl anma günü” etkinlikleri dolayısıyla Başkan Aydın’a ve programda emeği geçenlere teşekkür ziyaretinde bulundular.

 Ziyarete Hacı Hafız Mustafa Zeki Kurdoğlu eşrafından Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Kurt, eski milletvekili Rüştü Kurt, Turhan Kurt ve Gültekin Kurdoğlu katıldı.

 Ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getiren Başkan Aydın, “Bu zamana kadar ailesince düzenlenen anma programı artık bundan sonra her yıl Belediyemiz tarafından düzenli olarak gerçekleştirilecektir. Vatan olmadan bir milletin ayakta durması mümkün değildir. Bir milletin var olması, hayatiyetini devam ettirebilmesi ancak vatanına sahip olmasıyla mümkündür. Bu vatanın bağımsızlığı için; canını, malını, eşini, işini, çocuklarını bırakıp cepheden cepheye koşan kahramanlarımızı anmak ve onları gelecek nesillere taşımak hepimizin görevidir. Dolayısıyla İlçemiz Küçüklü köyünden olan büyüğümüz ve Milli Mücadele kahramanımız olan Hacı Hafız Mustafa Zeki Kurdoğlu’nu anmak ve yeni nesillere tanıtmak bizlerinde görevidir. Bu programı Belediye olarak bizler yapmayı arzuluyorduk. Ancak, ailesinden bu teklif geçtiğimiz yılki törende geldi, biz de seve seve bu organizasyonu üstleneceğimizi belirttik. Kurdoğlu ailesi olarak bizleri ziyaret ederek teşekkür etme zarafetinde bulunan beyefendilere bizler teşekkür ederiz.” dedi.

 





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Bulancak Ajans
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir