Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3261 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   02 Ocak 2023 - 11:30

TOPLADILAR, SATTILAR, KAZANDILAR VE BAĞIŞLADILAR

Büyüt
Küçült
TOPLADILAR, SATTILAR, KAZANDILAR VE

Görele Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğrencileri hocalarının desteği ile örnek bir çalışmaya imza attılar

TOPLADILAR, SATTILAR, KAZANDILAR VE BAĞIŞLADILAR

Görele Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğrencileri, okulda görev yapan hocalarından para topladılar. Topladıkları paralar ile takı aldılar. Aldıkları takıları satarak kazandıkları parayı çocuklara ve iki SMS hastasına bağışladılar.

Görele Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu hocalarından Doç. Dr. Ayhan Bayram, “Okulunda görev yapan hocalarımızdan topladığımız paralarla takı ürünleri satın aldık. Bu ürünleri,  2 şerli ve 3 erli gruplar halinde böldüğümüz öğrencilerimizden satmaların istedik.   Finans ve Bankacılık 4. sınıf öğrencileri 3 bin 535 TL tutarında satış yaptılar. Sınıfın ortak kararı ile bu tutarla Giresun Çocuk Evleri sitesindeki çocuklara oyuncak alındı. Bu oyuncaklar Giresun Çocuk Evleri sitesindeki yetkililere teslim edildi.

Finans ve Bankacılık 1. sınıf öğrencileri 7 bin 360 TL tutarında satış yaptılar. Toplanan tutar sınıfın ortak kararı sonucunda SMA hastası Fikret Asım’ın Valilik onaylı hesabına yatırıldı.

 Lojistik Yönetimi 1. sınıf öğrencileri ise 8 bin 811 TL tutarında satış yaptılar. Toplanan tutar yine sınıfın ortak kararı ile SMA hastası Mehmet Ayaz’ın Valilik onaylı hesabına yatırıldı. Hocalarımızın desteği ve öğrencilerimizin çabası ile toplam olarak elde ettiğimiz 19 bin 706 TL parayı SMA hastası iki kişiye ulaştırmanın ve Giresun Çocuk Evleri sitesindeki çocuklara ulaştırmanın mutluluğunu hep birlikte yaşadık. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Görele Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu hocaları ve öğrencilerinin bu güzel örnek çalışması takdirle karşılandı.  Ahmet CEYLAN  

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir